Διεθνή

Ουκρανία: “Πυρά” Πριγκόζιν για το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Ουκρανία: “Πυρά” Πριγκόζιν για το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Τα «βέλη» του κατά του ρωσικού υπουργείου Άμυνας έστρεψε εκ νέου την Παρασκευή το «αφεντικό» της παραστρατιωτικής ομάδας Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν.

Τα «βέλη» του κατά του ρωσικού υπουργείου Άμυνας έστρεψε εκ νέου την Παρασκευή το «αφεντικό» της παραστρατιωτικής ομάδας Wagner Γεβγκένι ΠριγκόζινΑπαντώντας σε δήλωση που φέρεται να έκανε ο αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δηλαδή ότι η Wagner «είναι η κινητήρια δύναμη των ρωσικών στρατευμάτων» ο Πριγκόζιν ουσιαστικά ανέφερε ότι η PCM Wagner είναι η καλύτερη, γιατί δεν λειτουργεί στα καταστροφικά πρότυπα που έχει θέσει… το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στις άλλες «συμβατικές» ρωσικές μονάδες.

«Ναι, οι μαχητές και οι διοικητές που πολεμούν στη Wagner PMC είναι οι πιο έτοιμοι για μάχη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε άλλες στρατιωτικές μονάδες οι διοικητές είναι πιο χαζοί και οι μαχητές λιγότερο γενναίοι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στο PMC Wagner δεν σκοτώνουν την πρωτοβουλία του διοικητή, δεν ταπεινώνουν τη γενναιότητα του μαχητή. Και σε αυτή την περίπτωση, είναι σε θέση να συντρίψουν τον εχθρό και να πραγματοποιήσουν τις πιο εξαιρετικές νίκες. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ της PMC Wagner και άλλων στρατιωτικών μονάδων. Αντιμετωπίζουμε κάθε μαχητή και κάθε διοικητή ως άτομο, ως άτομο που έχει μεγάλη αξία για την ομάδα. Φυσικά, αν πάψει να υπάρχει μια τέτοια δομή, δεν είναι απλώς κακό, είναι κατάρρευση, είναι καταστροφή, είναι άμεσος δρόμος προς την ολοκληρωτική επαίσχυντη ήττα».

«Σε 42 πόλεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, άνοιξαν κέντρα στρατολόγησης για την PMC Wagner» ανακοίνωσε εξάλλου ο Πριγκόζιν σε νεότερη ανάρτησή του στο Telegram.

«Νέοι μαχητές έρχονται εκεί, που θα πάνε μαζί μας δίπλα δίπλα για να υπερασπιστούν τη χώρα τους και τις οικογένειές τους. Να φτιάξουμε το κοινό μας μέλλον και να προστατεύσουμε τη μνήμη του παρελθόντος. Παρά την κολοσσιαία αντίσταση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, θα προχωρήσουμε. Παρά τα “μπαστούνια” που είναι κολλημένα στους τροχούς μας σε κάθε βήμα, θα το ξεπεράσουμε μαζί» πρόσθεσε αιχμηρά. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments