Πολιτική

Πέτσας: Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι ακούνε!

Πέτσας: Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι ακούνε!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Δήλωση ΑνΥΠΕΣ Στέλιου Πέτσα – Απάντηση στον Σύριζα

Είναι άχαρο, αχρείαστο και δεν συνάδει με το αίσθημα της κοινωνίας να γίνεται μικροκομματική αντιπαράθεση. Η τραγωδία των Τεμπών επιβάλλει στάση ευθύνης και αναζήτηση της αλήθειας, όχι ψέματα, υποκρισία και φαρισαϊσμό. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε αμέσως ότι τον επιμερισμό των ευθυνών θα τον κάνει η Δικαιοσύνη γρήγορα και με απόλυτη διαφάνεια.

Από την πρώτη στιγμή, σε όλες τις τοποθετήσεις μου – σε πλήρη ταύτιση με την ξεκάθαρη θέση του Πρωθυπουργού – είμαι σαφής: Η δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να υπάρξει πλήρης καταλογισμός των ευθυνών άμεσα, δίκαια και ονομαστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, προσπαθεί να δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί. Ας συνεννοηθούν τουλάχιστον μεταξύ τους. Ο επί 4,5 χρόνια υπουργός Μεταφορών κ. Σπίρτζης εμφανίστηκε για να πει «δεν φταίμε σε τίποτα εμείς», όπως άλλος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έβρισκε κανένα λάθος». Αντίθετα, ο κ. Ζαχαριάδης σήμερα δήλωσε ότι «ποτέ δεν είπαμε εμείς ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς». Απέναντι στη διαστρέβλωση και στα ψέματα χωρά μόνον η αλήθεια.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.