Αθλητισμός

Αδιανόητη πρόταση των Σαουδαράβων στον Μέσι: 220 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!

Αδιανόητη πρόταση των Σαουδαράβων στον Μέσι: 220 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Θα είναι η Σαουδική Αραβία ο επόμενος προορισμός στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι; Στα... πόδια του, πάντως, θα πέσει μια αδιανόητη πρόταση!

Οι Σαουδάραβες θέλουν, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να κάνουν δικό τους και τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Και είναι αποφασισμένοι να το πετύχουν με μια προσφορά προς τον Μέσι, την οποία δύσκολα θα μπορέσει να αρνηθεί.

Το μέλλον του Μέσι παραμένει στον… αέρα καθώς το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής περιόδου και οι δυο πλευρές ακόμα δεν τα έχουν βρει για επέκταση της συνεργασίας τους, αν και έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ τους.

Η Αλ Χιλάλ, αντίπαλος της Αλ Νασρ του Ρονάλντο, είναι η πιο ιστορική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και θέλει να κάνει το… μπαμ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Marca, η προσφορά του συλλόγου προς τον Αργεντινό θα είναι για 220 εκατομμύρια ευρώ Τη σεζον! Και, έτσι κι αλλιώς, υπάρχει ήδη συμφωνία του Μέσι με την Σαουδική Αραβία για να ενεργεί ως πρεσβευτής της, όπως συμβαίνει και με τον Κριστιάνο.

Επίσης, σε αντίθεση με τον Πορτογάλο, ο οποίος «υποχρεώθηκε» να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών, οι άνθρωποι της Αλ Χιλάλ δίνουν ετήσιο συμβόλαιο στον Μέσι, εφόσον αυτός δεν επιθυμεί να δεσμευτεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο Λιονέλ Αντρές Μέσι Κουτσιτίνι (ισπ.: Lionel Andrés Messi Cuccittini, γεννήθηκε 24 Ιουνίου 1987), γνωστός και ως Λέο Μέσι, είναι Αργεντινός διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για την Παρί Σεν Ζερμέν και την Εθνική Αργεντινής. Θεωρείται ευρέως ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 21ου αιώνα και ένας από τους κορυφαίους του αθλήματος όλων των εποχών.

Είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβισιόν και ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση στην οποία έχει τερματίσει πρώτος σκόρερ τέσσερεις συνεχόμενες σεζόν, όντας συχνά και σε ρόλο πλεϊ-μέικερ και δημιουργίας παιχνιδιού για την ομάδα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments