Πολιτική

ΝΔ: «Πριν ο κ. Παππάς μιλήσει για δικαιοσύνη να δεχθεί την ομόφωνη απόφασή της»

ΝΔ: «Πριν ο κ. Παππάς μιλήσει για δικαιοσύνη να δεχθεί την ομόφωνη απόφασή της»
«Κάθε μέρα που περνά νέες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν πως στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι η συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών», αναφέρει σε δήλωση του ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς.

«Κάθε μέρα που περνά νέες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν πως στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι η συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών», αναφέρει σε δήλωση του ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς. Σχολιάζει ειδικότερα ότι «δεν φθάνει που όρισε πρόεδρο του ΟΣΕ τον κ. Τερεζάκη, τον άνθρωπο δηλαδή που ήταν εξωτερικός σύμβουλος του ΟΣΕ για θέματα σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης. Τώρα αποκαλύπτεται ότι ο κ. Πυργίδης που τοποθέτησε στην Επιτροπή συγκάλυψης, μετά την παραίτηση Ζηλιασκόπουλου,  είχε στο παρελθόν συμβάσεις παροχής συμβουλών στον ΟΣΕ».

«Ο κ. Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για τη συγκάλυψη της τραγωδίας

«Δηλαδή ο ελεγκτής πληρωνόταν από τον ελεγχόμενο», σημειώνει, προσθέτοντας ότι «τα ασυμβίβαστα είναι προκλητικά». Καταληκτικά αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για τη συγκάλυψη της τραγωδίας, αλήθεια και δικαιοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.».

ΝΔ: «Πριν ο κ. Παππάς μιλήσει για δικαιοσύνη να δεχθεί την ομόφωνη απόφασή της»

Η ΝΔ σχολίασε με επικριτικό τρόπο τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Πριν ο κ. Παππάς μιλήσει για δικαιοσύνη, πρέπει πρώτα να δεχθεί την ομόφωνη απόφασή της, που τον καταδικάζει για παράβαση καθήκοντος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments