Πολιτική

Άδωνις: Άλλαξε πίστα ο Κρίτων

Άδωνις: Άλλαξε πίστα ο Κρίτων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Είναι στιγμές που ακόμη και τα «ξωτικά» της ριζοσπαστικής αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ25) υπερβαίνουν εαυτούς και καταρρίπτουν τα ατομικά τους ρεκόρ.

Είναι στιγμές που ακόμη και τα «ξωτικά» της ριζοσπαστικής αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ25) υπερβαίνουν εαυτούς και καταρρίπτουν τα ατομικά τους ρεκόρ. Στις περιπτώσεις αυτές, η λογική δένεται πισθάγκωνα και ο αριστερός πολιτικός επιδίδεται στις πιο απίθανες πιρουέτες με δυναμικές αξιώσεις παραλογισμού.

Μια από αυτές τις στιγμές ήταν, σίγουρα, αυτή που διημείφθη πριν από λίγο στο Κοινοβούλιο, με πρωταγωνιστές τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον αριστερό βουλευτή Κρίτονα Αρσένη, ο οποίος υπέβαλε ερώτηση στον υπουργό Ανάπτυξης για τα ναυπηγεία και με επίκαιρη ερώτηση με τίτλο «εγκληματικά σχέδια για σταθμό παραγωγής ρεύματος από φυσικό αέριο στο Χαϊδάρι».

Διαψεύδοντας ότι υπάρχει σχέδιο δημιουργίας μονάδας ηλεκτρικής ενέργειας από υγροποιημένο αέριο στο Χαϊδάρι, ο Α. Γεωργιάδης τον κατηγόρησε ότι ρίχνει συνεχώς νερό στο μύλο του λαϊκισμού

Όταν οι απαντήσεις του Άδωνι άρχισαν να μην αρέσουν στον Κρίτωνα Αρσένη, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε για συνομιλητή όχι τον ερωτώμενο υπουργό Άδωνι, αλλά τον Χρήστο Σταικούρα, τον υπουργό Οικονομικών, επιχειρώντας έτσι να αλλάξει… ερωτώμενο υπουργό.

Μπροστά σε αυτήν την νέα παραβίαση της λογικής και του κοινοβουλευτισμού, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε δυναμικά, λέγοντας: «Δεν είδα φως και μπήκα ούτε είχα καμία όρεξη να σας συναντήσω. Ήρθα γιατί υποχρεούμαι μιας και μου υποβάλλατε την ερώτηση. Σας ακούω να με υβρίζετε επί πέντε λεπτά γιατί δεν είμαι, όπως λέτε, ο αρμόδιος υπουργός για να κάνουμε την συζήτηση. Μα αν δεν είμαι ο αρμόδιος υπουργός γιατί απευθύνετε την ερώτησή σας προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων; Μα αν δεν είμαι αρμόδιος γιατί μου υποβάλλετε την ερώτηση;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments