Πολιτική

Μητσοτάκης από Λαμία: Θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές

Μητσοτάκης από Λαμία: Θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

Ομιλία πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκη σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Λαμία.

Ομιλία πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκη σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Λαμία. Ο πρωθυπουργός αναλύει σε στελέχη και υποστηρικτές του κόμματος τους στόχους και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν τον Μάιο. Ξεκινώντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός κάλεσε τους παρευρισκόμενους να δώσουν απάντηση σε όσους αμφισβητούν ότι η ΝΔ είναι η μόνη παράταξη που εγγυάται την σταθερότητα. Εμείς μόνο μπορούμε να δώσουμε στην Ελλάδα το μέλλον που της αξίζει και θα κερδίσουμε στις επόμενες εκλογές για να πάμε την χώρα ακόμα πιο μπροστά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε εκόμα ότι «ο Μάιος είναι κοντά φέρνοντας μια νέα άνοιξη με το διπλό δικό σας μήνυμα. Είναι μήνυμα αναστοχασμού και συλλογικής ανασυγκρότησης μετά την τραγωδία των Τεμπών. Είναι και μήνυμα μάχης για να μείνει η χώρα σε τροχιά ευημερίας. Το φως της νεας Ελλάδος πρέπει να απλωθεί παντού και σε όλους.

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να τρέξει η Ελλάδα πιο γρήγορα μπροστά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός μιλώντας σε κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δημοτικό Θέατρο της Λαμίας.

«Ξέρουμε πια ότι στα Τέμπη συναντήθηκαν τα ανθρώπινα λάθη με τις ελλείψεις ενός οργανισμού. Με τις ελλείψεις που δεν προλάβαμε να ανατάξουμε πλήρως για να μην συμβεί το κακό. Γι’ αυτό και ανέλαβε την ευθύνη γιατί όλα έγιναν με εμάς στο τιμόνι. Ποτέ δεν κρύφτηκα και δεν είπα ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμένα», τόνισε.

Εμείς μόνο μπορούμε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στο μέλλον που της αξίζει

«Η καρδιά της Ρούμελης είναι σήμερα γαλάζια. Και με τη δική σας δυναμική παρουσία να γίνεται η καλύτερη απάντηση σε όσους αμφιβάλλουν πως η ΝΔ είναι η μεγάλη παράταξη που εγγυάται τη σταθερότητα. Εμείς μόνο μπορούμε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στο μέλλον που της αξίζει και θα το κάνουμε. Θα κερδίσουμε στις επόμενες εκλογές για να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα μπροστά, για να αλλάξουμε τη χώρα πιο τολμηρά, πιο αποτελεσματικά, για μια πατρίδα που θα μας κάνει πραγματικά υπερήφανους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ξέρουμε πια ότι στα Τέμπη συναντήθηκαν τα ανθρώπινα λάθη με τις ελλείψεις ενός προβληματικού οργανισμού, με διαχρονικά προβλήματα που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανατάξουμε πλήρως πριν μας προλάβει το κακό. Γι’αυτό ανέλαβα την ευθύνη στο όνομα όλων όσων κυβέρνησαν τη χώρα, καθώς το δράμα έγινε με εμάς το τιμόνι. Προσωπικά δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε θα πω φταίνε οι άλλοι εκτός από εμάς. Εμείς πρώτοι έχουμε το χρέος να διαμορφώσουμε τους όρους ώστε να μην ξανασυμβεί ποτέ ξανά ένα τέτοιο κακό», τόνισε στη συνέχεια. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments