Αθλητισμός

Άρης: Το φινάλε πλησιάζει και η ομάδα είναι πιο ”δεμένη” από ποτέ

Άρης: Το φινάλε πλησιάζει και η ομάδα είναι πιο ”δεμένη” από ποτέ

Πηγή Φωτογραφίας: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Οι εποχές που φήμες και σενάρια μπορούσαν να σπείρουν διχόνοια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ο σύλλογος ενωμένος ετοιμάζεται για τα εναπομείναντα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο (23/4) με τον Βόλο.

Έτοιμος να μπει στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος είναι ο Άρης, ξεκινώντας από τον κυριακάτικο (23/4) εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο. Χωρίς, βέβαια, να έχει φέρει μέχρι τώρα τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στα πλέι οφ, αλλά ενωμένος σαν μια «γροθιά».

Μπορεί για τα διαιτητικά λάθη που έχουν γίνει εις βάρος του να μην μπορεί να βρει λύση, όμως, είναι γεγονός ότι όλος ο οργανισμός του Άρη, ετοιμάζεται για την τελική μάχη στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Όπως γράφει ο Γιάννης Σελαλμαζίδης στο ”TO10.GR”, οι εποχές, άλλωστε, που φήμες και σενάρια μπορούσαν να επηρεάσουν, να δημιουργήσουν διχόνοια ή να αποπροσανατολίσουν, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό, μάλιστα, είναι που ενοχλεί, όχι μόνο τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά εδώ και κάποια χρόνια. Ότι δεν μπορούν να τον «τρυπήσουν» επικοινωνιακά.

Ότι έχει απαντήσεις σε όλες τις προκλήσεις, σε όλες τις μορφές προπαγάνδας. Το πλήρωσε, βέβαια, πολύ ακριβά αυτό στο παρελθόν ο Άρης,αλλά το πέτυχε. Οι οπαδοί του Άρη γνωρίζουν πολύ καλά το πως θα προστατέψουν την ομάδα τους. Η ΠΑΕ Άρης γνωρίζει πολύ καλά πιο είναι το συμφέρον της.

Οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται προκειμένου να χαλάσει το κλίμα ενότητας που υπάρχει στον Άρη, είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Το αν θα ζητήσει – όπως έγινε με την ανακοίνωση – η ΠΑΕ από τους οπαδούς να μην ταξιδέψουν στον Βόλο, είναι καθαρά εσωτερικό θέμα του Άρη.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει η τάση θέματα που αφορούν τον Άρη, άλλες φορές να μεγαλοποιούνται και άλλες φορές να μην αποδίδονται σωστά. Σημασία δεν έχει αν αυτό γίνεται από άγνοια – στις περισσότερες των περιπτώσεων – ή από εμπάθεια αλλά σημασία έχει ότι γίνεται. Μόνο κακό δεν κάνουν, επίσης και τα διάφορα ονόματα που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά,πριν από το πολύ κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βόλο.

Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης, φαίνεται ότι ο Τόλης Τερζής δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του και κάνει συνεχώς δοκιμές, τόσο με 4-3-3 όσο και με 4-2-3-1.

Αυτό που έχει, όμως, μεγαλύτερη σημασία από τα συστήματα και τα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα, είναι όσοι επιλεγούν από τον Έλληνα τεχνικό, να δείξουν από το πρώτο λεπτό ότι είναι διψασμένοι για τη νίκη. Να ξεκαθαρίσουν στον αντίπαλο ότι δεν έχει ελπίδες για να πάρει αποτέλεσμα. Με δυο λόγια, να «γυαλίζουν» τα μάτια τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments