Αθλητισμός

ΑΕΚ: Με αποστολή… Καραϊσκάκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Με αποστολή… Καραϊσκάκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στην OPAP Arena και η οποία δεν διαφέρει από εκείνη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή.

Ο Ματίας Αλμέιδα έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη στους παίκτες της αποστολής της ΑΕΚ που έφυγαν με νίκη 3-1 από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με βασικό κριτήριο να πορεύεται με την ίδια αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη {26/4, 21:00, Cosmote SPORT 1HD} για την 6η αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Αργεντινός τεχνικός εξακολουθεί να μην υπολογίζει στη διάθεσή του τον Μίλαντ Μοχαμάντι, ο οποίος ήταν εκτός προπονήσεων και η κατάστασή του επανεξετάζεται καθημερινά, αλλά ούτε και τους Σέρχιο Αραούχο και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ που αντιμετωπίζουν πιο σοβαρά προβλήματα τραυματισμού.

Αντιθέτως ο 20χρονος κεντρικός επιθετικός από την Ανγκόλα Ζίνι βρίσκεται για δεύτερο σερί παιχνίδι στην αποστολή της Ένωσης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης, Ζίνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments