Πολιτική

Εκτός εκλογών η Λατινοπούλου μετά από προσφυγή Μπογδάνου

Εκτός εκλογών η Λατινοπούλου μετά από προσφυγή Μπογδάνου

Πηγή Φωτογραφίας: protothema

Εκτός εκλογικής αναμέτρησης τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου και το κόμμα της, «Πατρίδα», με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου

Εκτός εκλογικής αναμέτρησης τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου και το κόμμα της, «Πατρίδα», με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, ενώ απορρίφθηκαν και πάλι ομοφώνα, τόσο οι προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους.

Η προσφυγή έγινε δεκτή, καθώς κρίθηκε πως υπάρχει «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου, από το κόμμα που έχει ιδρύσει αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και από το οποίο προερχόταν και η ίδια η Λατινοπούλου, έως την ημέρα της διαγραφής της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λατινοπούλου θα αλλάξει το όνομα του κόμματός της και θα κατέβει στις επαναληπτικές εκλογές. 

Λατινοπούλου: Η ραγδαία άνοδός μας ενόχλησε πολύ και πολλούς

Η πρώτη αντίδραση της Λατινοπούλου μετά το «κόψιμο» του κόμματός της από τις εκλογές, ήρθε μέσω ανάρτησης στο Instagram, στην οποία έδωσε ραντεβού για τις επαναληπτικές εκλογές. 

Η ανάρτηση της Λατινοπούλου: «Είναι γεγονός πως η ραγδαία άνοδός μας, ενόχλησε πολύ και πολλούς. Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικοτητα! Είναι γνωστό πως ό,τ δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους για την απίστευτη στήριξή σας».  

Υπενθυμίζεται ότι χθες το κόμμα των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου «Πατριωτική Ένωση» αποκλείστηκε από τον Άρειο Πάγο   μετά από προσφυγή που κατέθεσε συνεπώνυμο κόμμα για «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου (σ.σ. Ήλιος της Βεργίνας).

Απερρίφθη η προσφυγή Μπογδάνου κατά Τζήμερου – Κρανιδιώτη

Παράλληλα, απερρίφθη η προσφυγή που κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατα της “Εθνικής Δημιουργίας” των Τζημερου – Κρανιδιώτη. Την σχετική ανακοίνωση εκανε ο Φαηλος Κρανιδιώτης στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments