Πολιτική

Μητσοτάκης: Υπαρκτός ο κίνδυνος φοροκαταιγίδας από ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Υπαρκτός ο κίνδυνος φοροκαταιγίδας από ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ειδική αναφορά στην υπόθεση του Γιώργου Κατρούγκαλου έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 

Ειδική αναφορά στην υπόθεση του Γιώργου Κατρούγκαλου έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο Παλέ ντε Σπόρ στην κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη πριν από τις εκλογές. Όπως είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας έπαψε τον κ. Κατρούγκαλο όχι γιατί προανήγγειλε αυξήσεις στις εισφορές αλλά γιατί είναι «μαρτυριάρης», ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως την ίδια ώρα έχει δίπλα του τον καταδικασμένο Νίκο Παππά αλλά και τον Παύλο Πολάκη.

«Η Κυριακή που μας έρχεται είναι η μέρα που θα δώσει δεύτερη εντολή στην προκοπή, ανοίγοντας τον δρόμο για την αυτοδύναμη Ελλάδα και την αυτοδύναμη ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους.

«Όσο πάμε προς τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο» είπε χαρακτηριστικά. «Στην αρχή ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε δίπλα του τον Βαρουφάκη με τη Δήμητρα. Μετά πόνταρε στην κυβέρνηση των ηττημένων, μετά έγινε κυβέρνηση των απελπισμένων, ειδικού σκοπού. Μετά ήρθε το κερασάκι στην τούρτα να το ομολογεί χθες ο κ. Κατρούγκαλος ότι θέλει να επαναφέρει τον νόμο του για το ασφαλιστικό, με πρώτο βήμα την επαναφορά των κρατήσεων», τόνισε.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε  και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

«Διέγραψαν αυτόν που αποκάλυψε το σχέδιο και κρατάνε αυτούς που διέσυραν το κράτος δικαίου. 20:23:55 Ο κίνδυνος μιας νέας φοροκαταιγίδας υπάρχει», τόνισε. «Δεν θα τους πετύχει όμως. Θα μείνουν μόνοι τους στον μίζερο και σκοτεινό κόσμο τους», σημείωσε.

«Σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον εκλογές θα έχει η Τουρκία. Θέλω την πατρίδα μου να έχει σαφή ορίζοντα στην πορεία της και σταθερό τιμόνι στην ηγεσία της. Η πλειοψηφία δεν θα υποκύψει στον τυχοδιωκτισμό, αλλά θα συνταχθεί με το ευρύ μέτωπο που πιστεύει στον υγιή πατριωτισμό και στον δημιουργικό εκσυγχρονισμό», τόνισε. .

Μιλώντας για το διακύβευμα των εκλογών είπε: «Θέλουμε σταθερότητα ή άγνωστες περιπέτειες; Θέλουμε ελαφρύνσεις και αυξήσεις ή να μας ξαναγυρίσει ο Κατρούγκαλος από το παράθυρο με φοροεπιδρομές και περικοπές;».

«Η αποψινή συγκέντρωση είναι ο καλύτερος πρόλογος της Κυριακής» ανέφερε ο πρωθυπουργός και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι την Κυριακή ο ελληνικός λαός θα δώσει 2η ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία. 

«Είμαι στη πόλη που τόσο αγαπώ. Η νίκη ανοίγει από την Θεσσαλονίκη. Σας αποκάλεσα συμπατριώτες γιατί δεν ξεχνώ ότι είμαι και απόγονος Μακεδονομάχου γιατί ο παππούς μου πολέμησε εδώ. Το γαλάζιο κύμα ξεκινά από τον Θερμαϊκό και συναντά αυτό που απλώθηκε από τα Χανιά και σε όλη την πατρίδα μας. Η σημερινή συγκέντρωση είναι ο καλύτερος πρόλογος για την Κυριακή. Γιορτάζει η μισή Ελλάδα, αλλά θα γιορτάσει και η Δημοκρατία. Θα γιορτάσει όλη η χώρα ανοίγοντας τον δρόμο για μια αυτοδύναμη Ελλάδα και μία αυτοδύναμη ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά στον πρόλογό του ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην κρίση που δημιούργησε η Τουρκία το 2020 υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα της ΝΔ να επεκτείνει τον φράχτη στον Έβρο σε όλο το μήλος των συνόρων ενώ αναφέρθηκε στην ενίσχυση των ελληνικώφν ενόπλων δυνάμεων με τα αεροσκάφη Rafale αλλα και τις στρατηγικές συμφωνίες που έκανε η Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments