Πολιτική

Άδωνις: Κρυφή ατζέντα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις: Κρυφή ατζέντα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις: «Κατά την διάρκεια της πανδημικής κρίσης, ο Πολάκης έκανε συνεχώς αντιεμβολιαστικές δηλώσεις και ο Τσίπρας τον άφηνε. Οι αντιεμβολιαστές είναι κατά βάση ψηφοφόροι του Κασιδιάρη και παλαιότερα, της Χρυσής Αυγής. Οι αντιεμβολιαστές έχουν πάει στον Κασιδιάρη. Με αυτό το ακροατήριο συνομιλεί πολιτικά ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα το προστάτευε ο Τσίπρας με τον Πολάκη, για να μπορεί ο Τσίπρας να έχει μια γέφυρα με αυτό το εκλογικό ακροατήριο».

Κρυφή ατζέντα με την επαναφορά των νόμων επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ έχει και προωθεί η Κουμουνδούρου, όπως τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ και στον Άρη Πορτοσάλτε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επαναφέρει όλη την νομοθεσία ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να επαναφέρει τους νόμους ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε ο Άδωνις, που πρόσθεσε: «Ορισμένοι λένε πως δεν το έχουνε στο πρόγραμμά τους οι Συριζαίοι την επαναφορά νόμων επί την ημερών τους. Γιατί στο πρόγραμμα του 2015 είχαν πει ότι θα συνδέσουν τον ΕΦΚΑ με τις ασφαλιστικές εισφορές; Μήπως είχαν πει ότι θα συνδέσουν τις εισφορές κατ’ αυτόν τον τρόπο με το εισόδημα; Όπως δεν το είχαν πει στο πρόγραμμα του 2015, έτσι δεν το λένε και στο προεκλογικό πρόγραμμά του 2023. Το θέμα δεν είναι τι λένε στο πρόγραμμα, που το μισό το φτιάχνουν οι διαφημιστές, αλλά τι θέλουν να κάνουν στα αλήθεια. Ο Κατρούγκαλος αποκάλυψε τι θέλουν να κάνουν στα αλήθεια, τι πιστεύουν ότι είναι το σωστό. Είναι ιδεολογικό ζήτημα, δεν είναι πολιτικό. Οι άνθρωποι αυτοί πιστεύουν ότι δεν πρέπει να υπάρχει μεσαία τάξη», είπε ο Άδωνις.

Ο Τσίπρας θέλει κυβέρνηση ηττημένων Αναφορικά με την ιδέα περί κυβέρνησης ηττημένων, ο Άδωνις τόνισε:

«Ο Τσίπρας απέκλεισε στην ΔΕΘ το ενδεχόμενο της κυβέρνησης ηττημένων. Από τότε και εγώ ακούω στα αυτιά μου ότι ο Τσίπρας θα κάνει κυβέρνηση ηττημένων. Ο Τσίπρας από την αρχή ξέρει ότι θα χάσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θέλει να κάνει κυβέρνηση ηττημένων. Υπάρχει βέβαια και η δήλωση στο Documento του Κώστα Βαξεβάνη και ο λόγος που την έκανε είναι ότι θέλει να υπάρχει μια δήλωση, που να λέει ότι δεν είχε αποκλείσει την κυβέρνηση ηττημένων. Με αυτήν την μισή δήλωση ο Τσίπρας μπορεί να ακυρώσει τις άλλες δύο χιλιάδες δηλώσεις, στις οποίες υπεστήριζε το αντίθετο. Είναι ένα τρικ. Είναι μια μικρή πολιτική απάτη. Αν του βγαίνουν τα νούμερα, μέχρι και τον Ανδρουλάκη θα προτείνει για πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας σχεδιάζει κυβέρνηση με τον Βελόπουλο, τον Βαρουφάκη και τον Ανδρουλάκη. Η συνεργασία με τον Βελόπουλο θα γίνει με πολιτικούς όρους, γιατί η ενίσχυση της Ελληνικής Λύσης θα υπονομεύσει την πολιτική κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά την διάρκεια της πανδημικής κρίσης, ο Πολάκης έκανε συνεχώς αντιεμβολιαστικές δηλώσεις και ο Τσίπρας τον άφηνε. Οι αντιεμβολιαστές είναι κατά βάση ψηφοφόροι του Κασιδιάρη και παλαιότερα, της Χρυσής Αυγής. Οι αντιεμβολιαστές έχουν πάει στον Κασιδιάρη. Με αυτό το ακροατήριο συνομιλεί πολιτικά ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα το προστάτευε ο Τσίπρας με τον Πολάκη, για να μπορεί ο Τσίπρας να έχει μια γέφυρα με αυτό το εκλογικό ακροατήριο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments