Πολιτική

Εκλογές 2023: Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Καλώ τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα»

Εκλογές 2023: Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Καλώ τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στο εκλογικό τμήμα 431, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου, που στεγάζεται σε κοντέινερ μετά τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου 2021, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Στο εκλογικό τμήμα 431, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου, που στεγάζεται σε κοντέινερ μετά τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου 2021, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης έφτασε στο εκλογικό τμήμα λίγο πριν τις 10 το πρωί και ευδιάθετος χαιρέτησε τους πολίτες που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

«Ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, προσθέτοντας: «Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, με ελπίδα και αισιοδοξία να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που κάνουμε και δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που θα μειώσει τις ανισότητες, με δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, με ίσες ευκαιρίες για όλα τα ελληνόπουλα και βέβαια με μια βιώσιμη ανάπτυξη που θα σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments