Διεθνή

Ιμάμογλου για την επανεκλογή Ερντογάν: «Μην απογοητευθείτε, πάλι θα τα καταφέρουμε»

Ιμάμογλου για την επανεκλογή Ερντογάν: «Μην απογοητευθείτε, πάλι θα τα καταφέρουμε»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ιμάμογλου για την επανεκλογή Ερντογάν: «Πάλι θα τα καταφέρουμε. Πριν από πέντε χρόνια είχαμε απογοητευτεί. Όμως μετά από οκτώ μήνες στις δημοτικές εκλογές πετύχαμε υπέροχα αποτελέσματα»

«Αγαπημένοι νέοι, μην τυχόν και απογοητευτείτε» το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος ανήκει στον χώρο της αντιπολίτευσης.

«Κυρίες μου μην ανησυχείτε! Κύριοι να περπατάτε όρθιοι. Είμαστε ένα έθνος που καταφέρνουμε να κάνουμε πολλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πάλι θα τα καταφέρουμε. Πριν από πέντε χρόνια είχαμε απογοητευτεί. Όμως μετά από οκτώ μήνες στις δημοτικές εκλογές πετύχαμε υπέροχα αποτελέσματα» είπε ακόμη ο Ιμάμογλου στο μήνυμά του στο Twitter.

Ακσενέρ για Ερντογάν: Να θυμάται ότι είναι πρόεδρος όλης της Τουρκίας Η Μεράλ Ακσενέρ σχολίασε, επίσης, τη νίκη του Ερντογάν στον χθεσινό β’ γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία.

Έστειλε, ειδικότερα, μήνυμα στον επανεκλεγέντα πρόεδρο «να θυμηθεί πως είναι ο πρόεδρος όλης της Τουρκίας».

«Εύχομαι στην τελευταία του θητεία του όπου επανεξελέγη, να θυμηθεί πως είναι ο πρόεδρος όλης της Τουρκίας και να ασκήσει τα καθήκοντα του προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε η Ακσενέρ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τα εκλογικά αποτελέσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments