Global News

Les Echos: Στην Κίνα μεταβαίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

Les Echos: Στην Κίνα μεταβαίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

Πηγή Φωτογραφίας: fortunegreece.gr

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου LVMH (= Louis Vuitton) Μπερνάρ Αρνό ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Κίνα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου LVMH (= Louis Vuitton) Μπερνάρ Αρνό ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Κίνα, καθώς οι ευρωπαϊκοί όμιλοι πολυτελείας παρακολουθούν στενά τον ρυθμό ανάκαμψης της κινεζικής οικονομίας μετά από τρία χρόνια αναταραχής λόγω του COVID-19.

Η επίσκεψη του ηγέτη του μεγαλύτερου επιχειρηματία ειδών πολυτελείας στον κόσμο θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα, μετά τις επισκέψεις υψηλού προφίλ του CEO της JPMorgan Chase & Co, Jamie Dimon, και του διευθύνοντος συμβούλου της Tesla Inc., Έλον Μασκ αυτή την εβδομάδα.

Η LVMH αρνήθηκε να σχολιάσει.

Οι πηγές δεν διευκρίνισαν τους λόγους για το ταξίδι του Μπερνάρ Αρνό στην Κίνα ή το ακριβές μέρος, στο οποίο πρέπει να μεταβεί.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο συναντήθηκε με τον Κινέζο υπουργό Εμπορίου Wang Wentao στην μπουτίκ Christian Dior στη λεωφόρο Montaigne στο Παρίσι τον Απρίλιο.

Η κόρη του, Ντελφίν Αρνό, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Christian Dior, και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι της LVMH παρευρέθηκαν στη συνάντηση. Ο όμιλος έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει στην China International Import Expo στη Σαγκάη τον Νοέμβριο.

Η ανάκαμψη της κινεζικής αγοράς, κρίσιμης για τη βιομηχανία πολυτελείας, παρακολουθείται στενά από τους παράγοντες του κλάδου. Οι κινεζικές αρχές έσπευσαν να επισημάνουν ότι η χώρα ήταν ανοιχτή για επιχειρήσεις μετά την άρση των περιορισμών για την υγεία τον Δεκέμβριο, αλλά η οικονομική ανάκαμψη μέχρι στιγμής ήταν άνιση.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, η ανάκαμψη των πωλήσεων στην Κίνα επέτρεψε στην LVMH να σημειώσει ανάπτυξη 17%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments