Πολιτική

ΝΔ: Βουλευτές και στελέχη «οργώνουν» την Ελλάδα

ΝΔ: Βουλευτές και στελέχη «οργώνουν» την Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Όπως το είχε αναφέρει σε ανύποπτη στιγμή στο παρελθόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστράτευσε βουλευτές και πρωτοκλασάτους για να περιοδεύσουν σε διάφορες περιοχές της χώρας

Όπως το είχε αναφέρει σε ανύποπτη στιγμή στο παρελθόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστράτευσε βουλευτές και πρωτοκλασάτους για να περιοδεύσουν σε διάφορες περιοχές της χώρας. Έχουν «χρεωθεί» περιοδείες και αποστολές μια σειρά από στελέχη του κόμματος, σε συνεννόηση με τον γενικό γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Παύλο Μαρινάκη, αλλά και με τον κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Στη Βόρεια Ελλάδα, όπου η ΝΔ δέχεται πίεση από τα δεξιά της, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα περιοδεύσει σε Θεσπρωτία, Πέλλα, Πρέβεζα κα Καστοριά, ενώ θα επισκεφθεί και το Άγιο Όρος. Ο Μάκης Βορίδης, επίσης, θα κινηθεί βόρεια και θα μεταβεί σε Φλώρινα, Γρεβενά, Κιλκίς  και Πιερία. Σε περιοχές όπου η κεντροαριστερά έχει μεγαλύτερο έρεισμα και υπάρχουν ψηφοφόροι που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ θα μεταβεί ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Το πρόγραμμα περιέχει την Ηλεία, την Πιερία, την Ημαθία και βέβαια, την Αχαία, στην οποία υπάρχουν επτά δήμοι όπου η ΝΔ δεν ήρθε πρώτη η Νέα Δημοκρατία.

Για τον ίδιο λόγο, την Κρήτη έχει αναλάβει ο Κυριάκος Πιερρακάκης, που θα επισκεφθεί το νησί μαζί με τον Γιώργο Καραγιάννη που έχει συμβάλει ως υφυπουργός στην εκκίνηση μεγάλων έργων υποδομής. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος θα βρεθεί σε Λακωνία, Καρδίτσα, Καβάλα. Υψηλό συμβολισμό έχει η από κοινού επίσκεψη του Νίκου Δένδια και του Νίκου Παναγιωτόπουλου στον Έβρο με τους δύο πρώην υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας να συμβολίζουν την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση στη φύλαξη των συνόρων. Ο Βασίλης Κικίλιας έχει χρεωθεί τις Κυκλάδες, τα νησιά του Ιονίου, ενώ θα περιοδεύσει και στην Κεντρική Μακεδονία. Ο Νίκος Παπαθανάσης ως πρώην αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης θα επισκεφθεί τη Δυτική Μακεδονία, όπου υπάρχει το ζήτημα της απολιγνιτοποίησης, συνοδευόμενος από την Νίκη Κεραμέως που θα μεταβεί επίσης στη Λακωνία. Η Δόμνα Μιχαηλίδου θα επισκεφθεί την Ξάνθη, καθώς το υπουργείο Εργασίας στο οποίο βρισκόταν «τρέχει» σειρά από προγράμματα στα μειονοτικά χωριά.

Ξεχωριστές επισκέψεις στα μειονοτικά χωριά θα πραγματοποιήσουν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωστής Χατζηδάκης, ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης θα επισκεφθεί τη Θεσσαλία. Ο Βαγγέλης Μειμαράκης από κοινού με τον Νίκο Χαρδαλιά θα επισκεφθούν Μαγνησία και Λάρισα, ενώ ειδικές ομάδες θα χρεωθούν την Αττική. Και όλοι βέβαια θα κριθούν από τον στόχο που θα έχουν επιτύχει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments