Πολιτική

Μητσοτάκης: Αυτοδυναμία για πολιτική σταθερότητα και εθνική κυριαρχία

Μητσοτάκης: Αυτοδυναμία για πολιτική σταθερότητα και εθνική κυριαρχία

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi

Τον Δήμο της Νέας Ιωνίας επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συναντάται με οργανωμένα μέλη και φίλους της ΝΔ σε γνωστό καφέ της περιοχής.

Τον Δήμο της Νέας Ιωνίας επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συναντάται με οργανωμένα μέλη και φίλους της ΝΔ σε γνωστό καφέ της περιοχής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στους πολίτες της Νέας Ιωνίας, επέμεινε ιδιαίτερα στο ζήτημα της σταθερότητας, υποστηρίζοντας πως, αν οι εκλογές της 21ης Ιουνίου είχαν γίνει με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, σήμερα η χώρα θα είχε σταθερή κυβέρνηση με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Ταυτόχρονα, άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «πειραματισμούς» με την απλή αναλογική.

«Αυτό λοιπόν που κάποιοι δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε στις κάλπες της 21ης Μαΐου, επειδή πειραματίστηκαν με την απλή αναλογική, σας ζητώ να το κάνουμε πράξη σε 20 ημέρες από τώρα. Με μία ισχυρή ΝΔ, με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Γιατί σήμερα η χώρα χρειάζεται πάνω απ’ όλα μία σταθερή κυβέρνηση η οποία να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα μας στο μέλλον και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις της περιοχής», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην Τουρκία, που έχει σήμερα μια νέα ισχυρή κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι κάτι ανάλογο χρειαζόμαστε και στην Ελλάδα.

«Σταθερή κυβέρνηση χρειαζόμαστε και στη χώρα μας για να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία μας, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, να αναβαθμίζουμε τον γεωπολιτικό μας ρόλο, να εξακολουθούμε με αποτελεσματικότητα και δικαιοσύνη να προστατεύουμε τα σύνορά μας και στην ξηρά και στη θάλασσα. Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο, αν θα συνεχίσουμε στην πορεία ανόρθωσης και εκσυγχρονισμού της χώρας», ανέφερε.

Ακούγοντας το σύνθημα «Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός», ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι ο πρωθυπουργός, «Έχουμε υπηρεσιακό πρωθυπουργό κι αν θέλετε να είμαι ο πρωθυπουργός να πάτε όλοι και όλες να ψηφίσετε στην κάλπη της 25ης Ιουνίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments