Πολιτική

Μητσοτάκης από Ασπρόπυργο: Η ΝΔ δεν άφησε κανέναν απροστάτευτο

Μητσοτάκης από Ασπρόπυργο: Η ΝΔ δεν άφησε κανέναν απροστάτευτο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το απόγευμα τον Ασπρόπυργο, βάζοντας τον πήχη των εκλογών του Ιουνίου ακόμη ψηλότερα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το απόγευμα τον Ασπρόπυργο, βάζοντας τον πήχη των εκλογών του Ιουνίου ακόμη ψηλότερα.

«Νομίζω ότι, λίγο-πολύ, όλοι γνωρίζουν ποιος θα είναι πρώτο κόμμα και όλοι γνωρίζουν ότι σήμερα στη χώρα υπάρχει μία μόνο ουσιαστική πρόταση διακυβέρνησης» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους κατοίκους του Ασπροπύργου, για να προσθέσει:

«Εδώ είμαστε στην παράξενη κατάσταση να πρέπει να διεκδικούμε μία δεύτερη εκλογική νίκη, όταν θα είχαμε ήδη αυτοδύναμη κυβέρνηση, αν ίσχυε στις προηγούμενες εκλογές το εκλογικό σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «καλούνται οι πολίτες να επανεπιβεβαιώσουν την επιλογή την οποία έκαναν στην προηγούμενη κάλπη και να μας εμπιστευτούν και πάλι, διότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η κάλπη είναι άδεια, θα είναι άδεια το πρωί της 25ης Ιουνίου και χρέος μας είναι να ξαναγεμίσει με πολλά ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και σε αυτή την προσπάθεια σάς θέλω όλες και όλους αρωγούς».

Σημείωσε, μάλιστα, ότι «βάλαμε τον πήχη ψηλά και τον βάζουμε μαζί ακόμα ψηλότερα για ακόμα καλύτερα ποσοστά στον Ασπρόπυργο, για ακόμα καλύτερα ποσοστά στη Δυτική Αττική, όχι απλά για την 3η αλλά για την 4η έδρα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επετέθη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ λέγοντας:

«Οι αντίπαλοί μας διαγκωνίζονται για το ποιος θα έχει τα πρωτεία στην κεντροαριστερά, ποιος θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι το μόνο το οποίο φαίνεται να τους ενδιαφέρει. Αποποιούνται την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Μας λένε, ”εμάς δεν μας αφορά αυτό. Εσείς θα είστε αυτοδύναμοι ούτως ή αλλιώς. Πάμε να δούμε τώρα ποιος θα είναι πρώτος στην κεντροαριστερή πολυκατοικία. Ποιος θα καταλάβει το υψηλό ρετιρέ”. Εγώ τους απαντώ ότι στις εκλογές οι πολίτες ψηφίζουν για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση. Ψηφίζουν για το ποιος θα διαχειριστεί τις τύχες του τόπου την επόμενη τετραετία και αυτή τελικά θα είναι η επιλογή την οποία θα κάνουν οι πολίτες».

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «μια θετική επιλογή επιβράβευσης ενός κόμματος που έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνδυάζει μια δυναμική αναπτυξιακή πολιτική, με έντονη φροντίδα και κοινωνική μέριμνα για τους πιο αδύναμους» και σημείωσε με νόημα: «Αυτοί που τελικά ασχολούνται με τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτοί που έχουν ως κύριο μέλημά τους τη μείωση των ανισοτήτων και το γνωρίζετε καλά εδώ ότι αυτή η κυβέρνηση δεν άφησε κανέναν απροστάτευτο. Δεν αφήσαμε τους πολίτες απροστάτευτους στην πανδημία, δεν αφήσαμε τα καταστήματα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις απροστάτευτες».

«Μερικές φορές εκπλήσσουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους, όταν δείχνουμε το πραγματικό προοδευτικό μας πρόσωπο. Όταν αποδεικνύουμε ότι άλλοι είναι οι προοδευτικοί στα λόγια και άλλοι είναι οι προοδευτικοί στην πράξη», είπε ακόμη.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στα μεγάλα έργα υποδομής και μεταφορών που χρειάζεται η Δυτική Αττική, σημειώνοντας πως «ένα έργο εμβληματικό, στο οποίο πιστεύω πάρα πολύ, είναι ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος της Δυτικής Αττικής». Παράλληλα, διαβεβαίωσε εκ νέου ότι για τον ίδιο, προσωπικά, η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελεί κεντρική πολιτική προτεραιότητα για τη δεύτερη τετραετία.

«Δεν ξεχνάμε ότι η υποχρέωσή μας είναι και η διαρκής στήριξη των κοινωνικών υποδομών, των νοσοκομείων, ”Θριασίου”, των κέντρων υγείας» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, και πρόσθεσε:

«Θα αποκτήσει η χώρα, επιτέλους, ένα σύγχρονο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Θα προσλάβουμε 10.000 γιατρούς και νοσηλευτές. Θα εκσυγχρονίσουμε τμήματα επειγόντων περιστατικών, κέντρα υγείας. Θα επενδύσουμε στην πρόληψη, στον Προσωπικό Γιατρό. Ναι, θα εκσυγχρονίσουμε και θα παρέμβουμε δραστικά και στις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ, ώστε να μην έχουμε τραγικά περιστατικά, όπως, δυστυχώς, αυτά τα οποία μονοπώλησαν και δικαιολογημένα το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τις τελευταίες μέρες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments