Πολιτική

Μητσοτάκης: Η πίστη δεν φυλακίζεται σε μικρά κόμματα

Μητσοτάκης: Η πίστη δεν φυλακίζεται σε μικρά κόμματα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι «η πίστη και η ορθοδοξία ενώνει, δεν διχάζει. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ».

Σαφές μήνυμα στους ψηφοφόρους μικρών κομμάτων που κινούνται στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ωραιόκαστρο, δύο εβδομάδες πριν τις δεύτερες εθνικές εκλογές. Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι «η πίστη και η ορθοδοξία ενώνει, δεν διχάζει. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ». Απευθυνόμενος σε αυτούς τους ψηφοφόρους εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ωραιόκαστρο όπου βρέθηκε πρόσθεσε ότι «θέλω να τους πω ότι η πίστη δεν φυλακίζεται στα όρια κάποιων μικρών κομμάτων».

«Θέλω με την ευκαιρία αυτή να απευθυνθώ σε όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι πιστεύουν ότι υπάρχουν κόμματα – ειδικά μικρά κόμματα, ανύπαρκτα κόμματα τα οποία δεν τα γνωρίζουμε – τα οποία μπορούν να εκφράσουν αυτά αυθεντικά το θρησκευτικό συναίσθημα, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας:

«Ας αφήσουν, λοιπόν, διάφοροι, οι οποίοι θέλουν να δοξάζονται κρυπτόμενοι, στην άκρη αυτές τις λογικές ότι δήθεν αυτοί εκφράζουν την Εκκλησία και την Ορθοδοξία και κάποιοι άλλοι είμαστε λιγότερο ορθόδοξοι ή λιγότεροι πιστοί απ’ αυτούς. Δε νομίζω ότι τα επιχειρήματα αυτά μπορούν να στέκουν σήμερα στην ελληνική κοινωνία του 2023».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ιδρυτή της κεντροδεξιάς παράταξης, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, και την γενέτειρά του, τονίζοντας ότι «η Μακεδονία είναι γαλάζια και η καρδιά της Νέας Δημοκρατίας χτυπά πάντα στη Μακεδονία, στη γενέτειρα του εθνάρχη μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments