Πολιτική

Μητσοτάκης: Αστείοι οι ισχυρισμοί για ασύδοτη ΝΔ

Μητσοτάκης: Αστείοι οι ισχυρισμοί για ασύδοτη ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ

Σε ότι αφορά τη σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης, ο κ. Μητσοτάκη είπε ότι κόβει αυτή τη συζήτηση κάθετα

Για απροκάλυπτη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, και του κ. Τσίπρα προσωπικά, να στοχοποιήσουν το Λιμενικό Σώμα έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο IONIAN TV.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπρόσωποί του δεν έχουν πει ακόμη ούτε μια κουβέντα για τους διακινητές και υπερασπίστηκε τη μεταναστευτική πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση του λέγοντας ότι εμείς κλείσαμε το κολαστήριο της Μόριας και δημιουργήσαμε ανθρώπινες δομές.

Όσον αφορά τη μειονότητα, ο κ. Μητσοτάκης παρατήρησε ότι δεν μίλησε πρώτη η ΝΔ για τη Ροδόπη. «Τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν πρώτα και είπαν ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη ουσιαστικά υπαγορεύεται από το τουρκικό προξενείο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τα fake news για ιδιωτικοποίηση της Υγείας»

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε επίσης για «fake news του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία ισχυρίζονται ότι θέλουμε να ιδιωτικοποιήσουμε την Υγεία» ενώ είπε ότι «είναι αστείοι οι ισχυρισμοί για ασύδοτη κυβέρνηση της ΝΔ. Ειδικά όταν αυτό ακούγεται από το ΠΑΣΟΚ το οποίο κυβέρνησε πολλές φορές με ποσοστά πολύ υψηλότερα του 40%».

Σε ότι αφορά τη σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης, ο κ. Μητσοτάκη είπε ότι κόβει αυτή τη συζήτηση κάθετα. «Έχουμε πέντε μέρες ακόμα προεκλογικής περιόδου. Έχουμε εκλογές την επόμενη Κυριακή, δεν κάνω καμία συζήτηση…» είπε χαρακτηριστικά και δεν παρέλειψε να στείλει εκ νέου ένα μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος λέγοντας ότι «όσοι ήδη φαντάζονται τους εαυτούς τους Υπουργούς από τώρα και ενδεχομένως να προεξοφλούν συγκεκριμένα Υπουργεία και μπορεί ενδεχομένως να ράβουν και κοστούμια, τους θυμίζω ότι τα κοστούμια μπορεί να είναι χρήσιμα και για γάμους, για βαφτίσια».

Η προσήλωσή μου αυτή τη στιγμή είναι η μέγιστη δυνατή κινητοποίηση εν όψει των εκλογών της επόμενης Κυριακής είπε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments