Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ραγδαίες εξελίξεις – Στις 12:30 δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο

ΣΥΡΙΖΑ: Ραγδαίες εξελίξεις – Στις 12:30 δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες παραιτείται από πρόεδρος και δεν θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να έχει παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώπιον του Εκτελεστικού Γραφείου που συνεδρίασε νωρίτερα. 

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Ζάππει όπου σε λίγο ο Αλέξη Τσίπρας θα κάνει δηλώσεις.

Στις 12:30 ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει δηλώσεις στο Ζάππειο Μέγαρο, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφεία στην Κουμουνδούρου. Η εξέλιξη αυτή πυροδότησε «φωτιά» στα σενάρια σχετικά με το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Τι ζητούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του, κάποια από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζουν τη θέση τους σχετικά με την πρόταση που ακούγεται για ένα γρήγορο συνέδριο. Όσοι, μάλιστα, επιμένουν στη συγκεκριμένη πρόταση ζητούν fast track διαδικασίες μέσα στον Ιούλιο, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να μην μπει σε μία διαρκή φάση εσωστρέφειας.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Real Fm (ανήκει στους 53 της «Ομπρέλας») έστειλε σαφές μήνυμα στην Κουμουνδούρου ότι «δεν χωρούν εύκολες και πρόχειρες απαντήσεις» προσθέτοντας μάλιστα πως «χρειάζεται μια μελέτη σε βάθος αυτών των ζητημάτων».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «με έναν τρόπο έθεσε θέμα ηγεσίας μετά την ήττα».

Κάποιοι, πάντως, όπως ο Νίκος Παππάς, κάνουν λόγο για επανίδρυση του κόμματος κάτι που θα σημάνει σκληρές αντιπαραθέσεις στο εσωκομματικό πεδίο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments