Διεθνή

Ζαχάροβα: Προσφορά για μαθήματα εξ αποστάσεως στον… Ουκρανό υπουργό Εξωτερικών

Ζαχάροβα: Προσφορά για μαθήματα εξ αποστάσεως στον… Ουκρανό υπουργό Εξωτερικών

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σαρκαστική διάθεση από την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών

Τα «βέλη» της εκτόξευσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα προς τον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα, για τα σχόλιά του σχετικά με την πιθανή ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Μάλιστα, σαρκαστικά του πρότεινε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης της διπλωματικής ακαδημίας του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.Χαρακτηρίζοντάς τον «χαζό», η Ζαχάροβα ανέφερε ότι για να συμμετάσχει κανείς στο παιχνίδι πρέπει να μάθει τους κανόνες πριν ξεκινήσει, όχι μετά. «Έτσι είναι, θα εξηγήσω. Αυτή είναι η ”παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες” την οποία επινόησαν οι δυτικοί. Οι πιο έξυπνοι δεν συμμετέχουν σε αυτό, καθώς δεν υπάρχουν κανόνες, επινοούνται στην πορεία και αλλάζουν εάν το παιχνίδι δεν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εναλλακτική είναι το διεθνές δίκαιο, το οποίο υποστηρίζεται από την πλειοψηφία των υγιών ανθρώπων», έγραψε η Ζαχάροβα σε ανάρτησή της.

«Όλα αυτά διδάσκονται στη διπλωματική ακαδημία του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης της οποίας θα βοηθήσει ακόμη και τον Κουλέμπα να το καταλάβει», κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments