Οικονομία

Market pass: Πότε θα καταβληθεί η διπλή δόση στους δικαιούχους

Market pass: Πότε θα καταβληθεί η διπλή δόση στους δικαιούχους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Νέες αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι που είτε δεν είχαν καταθέσει τα δικαιολογητικά ή η αίτησή τους είχε απορριφθεί

«Η παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως το τέλος Αυγούστου επεκτείνει και τη διαδικασία του Μarket Pass», δήλωσε ο οικονομικός σύμβουλος Γιάννης Χατζησαλάτας, εξηγώντας πώς θα καταβληθεί η διπλή δόση του οικονομικού επιδόματος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά με την χρονική παράταση που θα δοθεί για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, εξήγησε ότι η διπλή δόση του επιδόματος θα καταβληθεί τον Σεπτέμβριο.Παράλληλα, νέες αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι που είτε δεν είχαν καταθέσει τα δικαιολογητικά ή η αίτησή τους είχε απορριφθεί.

Οι παλαιοί δικαιούχοι θα λάβουν το ποσό που τους αντιστοιχεί στην ψηφιακή κάρτα ή στον λογαριασμό τους, όπως το είχαν εξαρχής δηλώσει.

Η εφαρμογή για την υποβολή νέων αιτήσεων αναμένεται να ανοίξει στα τέλη Αυγούστου και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αναφορικά με τα εισοδηματικά κριτήρια, ο κ. Χατζησαλάτας διευκρίνισε ότι αυτά είναι 16.000 ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό και 24.000 ευρώ για κάθε οικογένεια, συν 5.000 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments