Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Με Ζαχαριάδη στον Δήμο Αθηναίων – Κέρδισε με 2 ψήφους τον Φίλη

ΣΥΡΙΖΑ: Με Ζαχαριάδη στον Δήμο Αθηναίων – Κέρδισε με 2 ψήφους τον Φίλη

Πηγή Φωτογραφίας: protothema.gr

Με τον Κώστα Ζαχαριάδη θα κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ Στον δήμο Αθηναίων

Με τον Κώστα Ζαχαριάδη θα κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ Στον δήμο Αθηναίων. Μετά από ψηφοφορία-θρίλερ, στην Πολιτική Γραμματεία επικράτησε με δύο ψήφους του Νίκου Φίλη ενώ καταψηφίστηκε η υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά.

Το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μεταξύ των δύο ήταν 17-15 υπέρ του Κ. Ζαχαριάδη, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ΠΓ ψήφισαν λευκό.

Νωρίτερα, τέθηκε σε ψηφοφορία το εξής ερώτημα: «Ναι» ή «Όχι» στην υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά. Το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό εναντίον του Νίκου Παππά με 25 κατά και 14 υπέρ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε «σε θετικό κλίμα» όπως ανέφεραν οι πληροφορίες με τον μπασκετμπολίστα, ο οποίος εμφανίστηκε πρόθυμος να είναι τελικά υποψήφιος.

Ο Νίκος Παππάς, υπήρξε προσωπική επιλογή του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο κάποιες δηλώσεις του είχαν προκαλέσει ενόχληση καθώς φαινόταν να το ξανασκέφτεται.

Από νωρίς εκτός κούρσας για τον δήμο Αθηναίων τέθηκαν οι Πέτρος Φιλίππου και Όλγα Μπαλαούρα, καθώς δεν μπήκαν καν σε διαδικασία ψηφοφορίας, ενώ ο Κώστας Τσουκαλάς (που δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ) διεμήνυσε μέσω του Διονύση Τεμπονέρα που τον είχε προτείνει ότι εάν ήθελε η Κουμουνδούρου να τον στηρίξει θα ήταν διαθέσιμος, αρνήθηκε ωστόσο να μπει το όνομά του σε ψηφοφορία.

«Θερμό επεισόδιο» Φίλη-Φάμελλου

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, υπήρξε επεισόδιο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μεταξύ του Νίκου Φίλη και του επικεφαλής της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments