Πολιτική

Μπελέρης προς Ράμα: Ο κόσμος μίλησε

Μπελέρης προς Ράμα: Ο κόσμος μίλησε

Πηγή Φωτογραφίας: eleftheros typos.gr,Την έντονη αντίδραση του δήμαρχου Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα,

«Στα 33 χρόνια που ακούμε για εκλογικά εγκλήματα, μόνο ένας Έλληνας έχει συλληφθεί» τονίζει από το κελί του ο δήμαρχος Χειμάρρας

Την έντονη αντίδραση του δήμαρχου Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ο οποίος σχολιάζοντας τη διαμαρτυρία που έγινε για την αποφυλάκισή του ανέφερε την έκφραση «Το πάπλωμα καίγεται για ψύλλο!».

«Ο κόσμος μίλησε, κύριε Πρωθυπουργέ, αφήστε τον εκλεγμένο να κάνει τη δουλειά του» τονίζει από το κελί του ο δήμαρχος Χειμάρρας, αναφερόμενος στη χθεσινή (Δευτέρα) συγκέντρωση για την απελευθέρωσή του στη Χειμάρρα..

«Είμαι ο μόνος που συνελήφθη για εκλογικά αδικήματα εδώ και 33 χρόνια. Στα 33 χρόνια που ακούμε για εκλογικά εγκλήματα, μόνο ένας Έλληνας έχει συλληφθεί και μόνο ένας Έλληνας που ο Πρωθυπουργός (σ.σ Ράμα) τον χαρακτηρίζει δημόσια ως προσωπικό του εχθρό, κρατείται στη φυλακή» αναφέρει ο Μπελέρι. 

«Όσο για την ελευθερία της έκφρασης που άσκησαν χθες οι Χειμαριώτες (συγκέντρωση), δεν μας την δώσατε κύριε Πρωθυπουργέ, αλλά γεννήθηκε μαζί μας και προστατεύτηκε με αίμα. Το να καυχιόμαστε το 2023, όταν ο κομμουνισμός έχει πέσει εδώ και 33 χρόνια, ότι μας αφήνουν να εκφραζόμαστε ελεύθερα, είναι αλαζονεία» σημειώνει. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments