Ελλάδα

Τι δείχνουν τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν και το GPS

Τι δείχνουν τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν και το GPS

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΗΓΗ: Makthes.gr - Το προφίλ των νεοναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τι "λένε" τα κινητά τηλέφωνα των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τι έχει καταγράψει το GPS.

Η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων των κινητών μπορεί να ρίξει φως στο ποιοι προσκάλεσαν τους χούλιγκαν και ποιοι είναι οι οργανωτές της επίθεσης.

Ενδιαφέροντα στοιχεία, που αναμένεται να ρίξουν φως στις έρευνες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, αντλούν οι αρχές από τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντωντα οποία έχουν ήδη μπει στο μικροσκόπιο, σύμφωνα με το τηλεοπτικά ρεπορτάζ.

Η Ασφάλεια κατάσχεσε από την πρώτη στιγμή τα τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα επεισόδια γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Όπως προκύπτει κι από ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που εξασφαλίστηκε από ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, η επεξεργασία των δεδομένων από ορισμένα κινητά έχει ήδη ξεκινήσει.

Στο κινητό υπάρχουν συγκεκριμένες διευθύνσεις σε διαμέρισμα στην Αθήνα στους Αμπελόκηπους και σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Μαρούσι, και η τελευταία αναζήτηση στο ιστορικό είναι στο σταθμό Ειρήνη. Όπως προκύπτει δηλαδή, έδρασαν βάσει σχεδίου και βάσει οδηγιών. 

Η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων των κινητών μπορεί να ρίξει φως στο ποιοι προσκάλεσαν τους χούλιγκαν και ποιοι είναι οι οργανωτές της επίθεσης των Κροατών, αλλά μπορεί να φέρει στο φως βίντεο και φωτογραφίες.

Εξάλλου, σε τηλεοπτικά πλάνα, σαν άλλος τακτικός στρατός, οι Κροάτες χούλιγκαν διακρίνονται να φορούν διακριτικά στον αριστερό ώμο για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους την ώρα των συμπλοκών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments