EDITOR'S PICK

Πόλη στη Γαλλία κατάφερε να πείσει τους οδηγούς να μειώσουν ταχύτητα με τον πιο απίθανο τρόπο

Πόλη στη Γαλλία κατάφερε να πείσει τους οδηγούς να μειώσουν ταχύτητα με τον πιο απίθανο τρόπο

Πηγή Φωτογραφίας: 16 Best Hotels in Beaune. Hotels from $49/night - KAYAK.COM

Μερικά από τα περίπου 2.300 οχήματα που περνούν καθημερινά από το Bauné τρέχουν με περισσότερα από 100 χλμ/ώρα, παρόλο που οι πινακίδες περιορίζουν την ταχύτητα στα 30 χλμ/ώρα

Μια μικρή πόλη στη δυτική Γαλλία έχει γίνει viral επειδή οι τοπικές αρχές έχουν βάψει το δρόμο με πολλές λευκές γραμμές, προκειμένου να μπερδεύσουν τους οδηγούς που τρέχουν και να τους αναγκάσουν να ελαττώσουν ταχύτητα.

Η πόλη Bauné, κοντά στην Angers, φιλοξενεί μόνο περίπου 1.700 ανθρώπους, αλλά καθημερινά αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, λόγω της θέσης. Βρίσκεται στο σταυροδρόμι μεταξύ δύο επαρχιακών δρόμων – D74 και D82.

Μερικά από τα περίπου 2.300 οχήματα που περνούν καθημερινά από το Bauné τρέχουν με περισσότερα από 100 χλμ/ώρα, παρόλο που οι πινακίδες περιορίζουν την ταχύτητα στα 30 χλμ/ώρα. Προκειμένου να κάνουν τους οδηγούς να ελαττώσουν ταχύτητα, οι τοπικές αρχές σκέφτηκαν να βάψουν τον δρόμο με πολλές λευκές γραμμές, αναφέρει το Oddity Central.

Οι φωτογραφίες των περίεργων οδικών σημάνσεων στην πολυσύχναστη διασταύρωση του Bauné έγιναν viral στα γαλλικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο μήνα.

Κάποιοι ωστόσο αναρωτήθηκαν γιατί οι τοπικές αρχές δεν χρησιμοποίησαν πιο παραδοσιακά μέσα μείωσης της ταχύτητας των οχημάτων, όπως την κατασκευή κυκλικού κόμβου ή την τοποθέτηση φαναριών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments