Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Σοκ για το συμβάν στο Blue Horizon

Σακελλαροπούλου: Σοκ για το συμβάν στο Blue Horizon

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ (ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI)

"Υπέστημεν ένα τραγικό σοκ", τόνισε.

Στο θάνατο του Αντώνη Καργιώτη στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon στις 5 Σεπτεμβρίου αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε αποψινή εκδήλωση της κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών στην Αθήνα.

«Υπέστημεν όλοι ένα τραγικό σοκ, σοκαριστήκαμε όταν ναυτικοί με μια αδιανόητη συμπεριφορά οδήγησαν στον θάνατο ενός ανθρώπου. Θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι που θα γίνει μάθημα να ανησυχούμε ως κοινωνία για ορισμένες συμπεριφορές και ότι θα είναι κάτι απολύτως μεμονωμένο”.

“Η ναυτοσύνη έχει άλλα χαρακτηριστικά» είπε η κυρία Σακελλαροπούλου, ταυτιζόμενη πλήρως με το κοινό αίσθημα και την κοινή γνώμη που βρίσκεται σε διαρκές σοκ και δεν μπορεί να ξεπεράσει τον αποτροπιασμό για τον άδικο χαμό του 36χρονου επιβάτη την ώρα που επιχειρούσε να μπει στο επιβατηγό-οχηματαγωγό ενώ έλυνε κάβους από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments