Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στο επιτελείο Κασσελάκη μιλούν για καθαρή νίκη με 55%

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στο επιτελείο Κασσελάκη μιλούν για καθαρή νίκη με 55%

Πηγή Φωτογραφίας: [363744] 2ος ΓΥΡΟΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ / ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Όπως αναφέρουν με καταμετρημένο το πρώτο 10% των ψήφων, ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται της Έφης Αχτσιόγλου με 10%.

Περίπου μία ώρα αφού έκλεισαν οι κάλπες στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη κάνουν λόγο για καθαρή νίκη επί της Έφης Αχτσιόγλου με ποσοστό τουλάχιστον 55%.

Όπως αναφέρουν με καταμετρημένο το πρώτο 10% των ψήφων, ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται της Έφης Αχτσιόγλου με 10%.

Πάνω από 133.000 η συμμετοχή στην ψηφοφορία για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε στις 21.00.

Μέχρι τις 21.00 οπότε έληξε και η παράταση μιας ώρας που είχε δοθεί, ψήφισαν 133.700 μέλη. Με αυτό το δεδομένο προκύπτει ότι η προσέλευση ήταν μικρότερη κατά 15.121 σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή.

Κασσελάκης: Από αύριο προχωράμε μαζί [vid]

Στο εκλογικό κέντρο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ψήφισε γύρω στις 12.30 το μεσημέρι ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης. Έξω από το εκλογικό κέντρο ήταν συγκεντρωμένα δεκάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ περιμένοντας τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος συνομίλησε εγκάρδια με κάποια από αυτά.

Αμέσως μετά, ο κ. Κασσελάκης δήλωσς: «Ευχαριστώ τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής. Έχουμε ακόμα χρόνο, το πρωί η κάλπη ήταν άδεια και όλα κρίνονται σήμερα. Οι χιλιάδες κόσμου είναι ο εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι χιλιάδες κόσμου είναι ο εγγυητής της σύγχρονης κυβερνώσας Αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι εμείς στην πρώτη γραμμή, οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί».

Τέλος, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να του επιτρέψουν να αποχωρήσει καθώς όπως είπε ο ίδιος ήθελε να πάει στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τη μητέρα του που γυρίζει από Αμερική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments