Πολιτική

Οικονόμου: Η ΕΛ.ΑΣ. με συστηματικότητα πέτυχε την εξιχνίαση της δολοφονίας των 6 Τούρκων στην Αρτέμιδα

Οικονόμου: Η ΕΛ.ΑΣ. με συστηματικότητα πέτυχε την εξιχνίαση της δολοφονίας των 6 Τούρκων στην Αρτέμιδα

Πηγή Φωτογραφίας: [363979] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου

Σε δύο συλλήψεις έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία, στη διάρκεια των ερευνών που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας των έξι Τούρκων στη Λούτσα.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι ο Τούρκος που συνελήφθη την επομένη του μακελειού στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος στην προσπάθειά του να ταξιδέψει στη Λέσβο.

Ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου:

Η Ελληνική Αστυνομία -με συστηματικότητα, μεθοδικότητα και τεχνογνωσία- πέτυχε την εξιχνίαση της δολοφονίας των 6 Τούρκων υπηκόων στην Αρτέμιδα.

Συγχαίρω όλο το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. για τη διαρκή αποτελεσματικότητά του, μέσω της οποίας εκπέμπεται το ηχηρό μήνυμα ότι καμία εγκληματική δραστηριότητα από δίκτυα διεθνή ή εγχώρια δεν μένει ανεξιχνίαστη και οι υπεύθυνοι παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη.

Γνωστοί των Αρχών οι δύο συλληφθέντες

Οι δύο συλληφθέντες είναι γνωστοί στις ελληνικές Αρχές για υποθέσεις όπλων και παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών ενώ τα έξι θύματα αν και δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τη χώρα μας ήταν όλοι τους μέλη γνωστής συμμορίας με διεθνή δράση.

Υπενθυμίζεται πως πριν από δέκα ημέρες η τουρκική Αστυνομία συνέλαβε δέκα άτομα σε Κωνσταντίνουπολη και Σμύρνη, ανάμεσά τους μέλη της συμμορίας Daltons αλλά και δύο συγγενείς των θυμάτων του μακελειού της Λούτσας.

Όλοι τους φέρονται να σχεδίαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη για το μαφιόζικο χτύπημα στην Αθήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments