Nέα της αγοράς

Πήρε το προβάδισμα η ΔΕΗ στον διαγωνισμό για την Κωτσόβολος

Πήρε το προβάδισμα η ΔΕΗ στον διαγωνισμό για την Κωτσόβολος

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, eurokinissi

Ο βρετανικός όμιλος έχει ανακοινώσει ότι έλαβε δεσμευτικές προσφορές από αρκετούς ενδιαφερόμενους, με τους διεκδικητές να περιλαμβάνουν, πέραν της ΔΕΗ, την Quest Συμμετοχών και τον όμιλο Μαρινάκη.

Στην έως τώρα διαδικασία, την οποία οργανώνει ως σύμβουλος η Citi, οι ενδιαφερόμενοι είχαν πρόσβαση μέσω VDR σε οικονομικά δεδομένα της Κωτσόβολος. Μετά την κατάθεση των οικονομικών προσφορών, η Currys εισήλθε σε διαδικασία αξιολόγησής, ενώ, παράλληλα, στην παρούσα φάση δεν έχει γίνει οικονομικό και νομικό due diligence για την πώληση της Κωτσόβολος.

Η ΔΕΗ επιβεβαίωσε, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, στις αρχές Οκτωβρίου το ενδιαφέρον της για την εξαγορά, τονίζοντας ότι «Η ΔEΗ Α.Ε., σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα περί κατάθεσης προσφοράς από τη ΔEΗ για την εξαγορά της “Κωτσόβολος”, ανακοινώνει ότι συμμετέχει στη διαδικασία πώλησης της εν λόγω εταιρείας, η οποία βρίσκεται στη φάση της κατάθεσης προσφορών, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού. Η ΔEΗ θα ενημερώσει την επενδυτική κοινότητα σε περίπτωση που εισέλθει σε δεσμευτική συμφωνία για την εν λόγω συναλλαγή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments