Πολιτική

Δραγασάκης κατά Κασσελάκη: «Διάβασε τον απολογισμό του κόμματος που ηγείσαι, ώστε να μην εκτίθεσαι»

Δραγασάκης κατά Κασσελάκη: «Διάβασε τον απολογισμό του κόμματος που ηγείσαι, ώστε να μην εκτίθεσαι»
Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη για το «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο Γιάννης Δραγασάκης στον Στέφανο Κασσελάκη, μέσω Facebook.

Ανάρτηση με αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη έκανε ο Γιάννης Δραγασάκης μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Απολογισμός ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα από την ΚΕ του κόμματος. Πρόεδρε, σου προτείνω να διαβάσεις τις συγκεκριμένες σελίδες (σ.σ. 72-74). Και γενικότερα εφόσον θέλεις ν’ αναφέρεσαι στο κυβερνητικό έργο, είναι απαραίτητο να διαβάσεις τον Απολογισμό του κόμματος του οποίου ηγείσαι, ώστε να μην εκτίθεσαι & να μη δίνεις λαβή στη ΝΔ με τα συκοφαντικά επιχειρήματα του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου. Σε κάθε περίπτωση να μην υπονομεύεις τον συλλογικό άθλο του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-19 υπό την καθοδήγηση & την πρωθυπουργία του Αλέξη Τσίπρα. Συλλογικό άθλο που διέσωσε τη χώρα & είναι ιστορικό κεκτημένο & παρακαταθήκη της Αριστεράς για το μέλλον», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Δραγασάκης.

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ που άφησε ο κ. Τσακαλώτος ήταν η πιο μνημονιακή απόφαση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ υποστήριξε ότι κατά τη συνάντησή του με τον Νίκο Φίλη, ο πρώην υπουργός Παιδείας του ζήτησε να μην χρησιμοποιεί τον όρο «πατριωτική Αριστερά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments