Πολιτική

Άδωνις σε ΚΚΕ: Μακάρι ο Τσάνταλης να έχει τη θετική πορεία της Μαλαματίνας

Άδωνις σε ΚΚΕ: Μακάρι ο Τσάνταλης να έχει τη θετική πορεία της Μαλαματίνας

Πηγή Φωτογραφίας: (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI), Την ευχή του η οινοποιία «Τσάνταλης» να ακολουθήσει την ανοδική πορεία της «Μαλαματίνας» εξέφρασε στο Κοινοβούλιο ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπενθύμισε στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας πως είναι αδύνατο να υπάρχουν εργαζόμενοι χωρίς προηγουμένως να υπάρχει εργοδοσία.

«Χωρίς εργοδότες δεν υπάρχουν εργαζόμενοι»

Την ευχή του η οινοποιία «Τσάνταλης» να ακολουθήσει την ανοδική πορεία της «Μαλαματίνας» εξέφρασε στο Κοινοβούλιο ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπενθύμισε στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας πως είναι αδύνατο να υπάρχουν εργαζόμενοι χωρίς προηγουμένως να υπάρχει εργοδοσία.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τόνισε, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Λεωνίδα Στολτίδη με θέμα «Για τα σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων στην οινοποιία Τσάνταλη», πως «στη Μαλαματίνα ευτυχώς βρέθηκε επενδυτής. Ο επενδυτής ακολουθεί κατά γράμμα το Μαλαματίνα από εκεί που ήταν με επίσχεση εργασίας, με απλήρωτους εργαζομένους και με μηνύσεις, τώρα είναι μια εργασία προχωρά.

Τι από τα δύο είναι καλύτερο; Εσείς, οι του ΚΚΕ, να φωνάζετε για τη Μαλαματίνα ή εγώ να βρίσκω επενδυτή και οι εργάες να έχοΚαι επειδή είπατε ότι δεν μας νοιάζουν οι εργοδότες, κάνετε λάθος και αυτή είναι και η διαφορά στη φιλοσοφία μας», συνέχισε ο υπουργός Εργασίας, «γιατί αν δεν υπάρχουν εργοδότες, δεν υπάρχουν εργαζόμενοι. Διότι, αν δεν υπάρχει κάποιος να επενδύσει τα λεφτά, οι εργαζόμενοι δεν έχουν δουλειά Και το πρόβλημά σας με τον «Τσάνταλη» είναι ότι δεν υπάρχει εργοδότης. Για εργοδότη ψάχνουν στον «Τσάνταλη». Ο προηγούμενος έχει φύγει.

Επίσης, έχουμε κάνει ήδη μηνύσεις και οι μηνύσεις έχουν ποινικές κυρώσεις. Οι μηνύσεις και οι ποινικές κυρώσεις βαρύνουν τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, αλλά και τους μετόχους. Οι άνθρωποι έχουν ευθύνη και ο νόμος εφαρμόζεται και στους ανθρώπους αυτούς. Άρα, ο σχετικός ισχυρισμός του ΚΚΕ δεν είναι αληθής.

Εγώ θα σας πρότεινα και εσείς να συμβάλετε εποικοδομητικά και να βρεθεί επενδυτής και για τον Τσάνταλη και να ακολουθήσει τη θετική πορεία της Μαλαματίνας. Μακάρι ο Τσάνταλης να ακολουθήσει την πορεία της Μαλαματίνας!», κατέληξε ο Ά. Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments