Πολιτική

Ο Ερντογάν αναλύει τα όσα συμφώνησε με τον Μητσοτάκη σε βίντεο 93 δευτερολέπτων [vid]

Ο Ερντογάν αναλύει τα όσα συμφώνησε με τον Μητσοτάκη σε βίντεο 93 δευτερολέπτων [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: twitter@trpresidency,Μέσα σε 93 δευτερόλεπτα ο Ταγίπ Ερντογάν αναλύει τα όσα συμφώνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Ερντογάν μετά το ταξίδι του στην Ελλάδα ανέβασε στο Χ ένα βίντεο και  κάνει τον απολογισμό της επίσκεψής του στην Αθήνα εξηγώντας τι συμφώνησε με τον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση του Ταγίπ Ερντογάν για την επίσκεψή του στην Αθήνα

Μέσα σε 93 δευτερόλεπτα ο Ταγίπ Ερντογάν αναλύει τα όσα συμφώνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Ερντογάν μετά το ταξίδι του στην Ελλάδα ανέβασε στο Χ ένα βίντεο και  κάνει τον απολογισμό της επίσκεψής του στην Αθήνα εξηγώντας τι συμφώνησε με τον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Τούρκος πρόεδρος δεν προτάσσει ούτε εθνικά θέματα, ούτε μεταναστευτικό αλλά τις εμπορικές συναλλαγές των δύο χωρών τονίζοντας ότι ο στόχος είναι τα $5 δισ ετησίως να διπλασιαστούν και να φτάσουν τα $ 10δισ. 

Στη συνέχεια ο Τούρκος Πρόεδρος τόνίζει πως αποτελεί  ειλικρινή επιθυμία μας να επιλύσουμε τα τρέχοντα προβλήματά μας μέσω εποικοδομητικού διαλόγου, καλής γειτονίας και κοινών προσπαθειών στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου.

Ερτντογάν: «Είμαστε δύο χώρες που μοιράζονται την ίδια θάλασσα»

Στη συνέχεια ο Ερντογάν αναφέρει: «Είμαστε δύο γειτονικές χώρες που μοιράζονται την ίδια θάλασσα, την ίδια γεωγραφία, το ίδιο κλίμα, ακόμη και τον ίδιο πολιτισμό σε πολλούς τομείς.

Θέλουμε να μετατρέψουμε το Αιγαίο σε θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας.

Θέλουμε να γίνουμε παράδειγμα σε όλο τον κόσμο με τα κοινά βήματα που θα κάνουμε ως Τουρκία και Ελλάδα.

 «Θέλουμε να μετατρέψουμε το Αιγαίο σε θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας» είναι το μήνυμα που στέλνει μέσω X ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments