Πολιτική

Σε εξέλιξη οι παράλληλες συναντήσεις για μεταναστευτικό και οικονομική συνεργασία [vid]

Σε εξέλιξη οι παράλληλες συναντήσεις για μεταναστευτικό και οικονομική συνεργασία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365637] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙΡΙΔΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΙ ΓΕΡΛΙΚΑΓΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι συναντήσεις Ελλήνων και Τούρκων υπουργών

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι προγραμματισμένες συναντήσεις καθώς ο Τούρκος πρόεδρος έχει συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα, συναντάται ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κ. Χατζηδάκης με τον Τούρκο ομόλογο του Μεχμέτ Σιμσέκοι υφυπουργοί Εξωτερικών Κ. Φραγκογιάννης και Α. Παπαδόπουλου με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μπουράκ Ακτσαπάρ, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δ. Καιρίδης, Προστασίας του Πολίτη Γ. Οικονόμου και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρ. Στυλιανίδης με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας Αλί Γερλίκαγια , η υπουργός Τουρισμού Ο. Κεφαλογιάννη και Πολιτισμού Λ. Μενδώνη με τον υπουργό Πολιτισμού της Τουρκίας Μεχμέτ Νουρί Ερσόι και ο υπουργός Παιδείας Κ. Πιερρακάκης με τον υπουργό Εθνικής Παιδείας της Τουρκίας Γιουσούφ Τεκίν.

Υπενθυμίζεται ότι στις συναντήσεις προστέθηκε και αυτή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταικούρα με τον Τούρκο ομόλογό του. Επίσης, ο κ. Χατζηδάκης συναντάται και με τον Τούρκο υπουργό εμπορίου. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments