Ελλάδα

Αράχωβα: Ανατριχιάζει το σκίτσο με την εικόνα του Όλιβερ που δακρύζει αίμα

Αράχωβα: Ανατριχιάζει το σκίτσο με την εικόνα του Όλιβερ που δακρύζει αίμα

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@a_little_shelter)

Είναι πολύ πιθανό ο βασανιστής του Όλιβερ να βρίσκεται ακόμα στην Αράχωβα και για αυτόν τον λόγο, στην υπόθεση συμμετέχουν έμπειροι στο έγκλημα αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών με τη συνδρομή των οποίων εκφράζεται η αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα φτάσουν στον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Το σκίτσο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του καταφύγιου ζώων «A Little Shelter» στο Instagram με την ανάρτηση να έχει ξεπεράσει τα 63.000 likes

Το γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σκίτσο με φόντο την κακοποίηση και τον βασανισμό μέχρι θανάτου του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα.

Το σκίτσο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του καταφύγιου ζώων «A Little Shelter» στο Instagram με την ανάρτηση να έχει ξεπεράσει τα 63.000 likes.

Και το Ανθρωποκτονιών στην έρευνα για την υπόθεση του Όλιβερ – Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη

Εξελίξεις υπάρχουν στη φρικτή υπόθεση βασανισμού και βιασμού του Όλιβερ στην Αράχωβα στην οποία συμμετέχει και το Ανθρωποκτονιών.

Ο ιδιοκτήτης του χάσκι το απόγευμα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στις Αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, έγινε η εκταφή του σκύλου, η νεκροτομή-νεκροψία του οποίου θα γίνει στο Νεκροτομείο του Εργαστηρίου Παθολογικής Ανατομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, από τους έμπειρους Καθηγητές Κτηνιατροδικαστικής κκ. Δημήτρη Τόντη και Δημήτρη Δούκα.

Η παρουσία κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών έγκειται στο γεγονός ότι το στάδιο των ερευνών βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται μαρτυρίες που κρίνονται αξιόπιστες για την ταυτότητα του δράστη.Είναι πολύ πιθανό ο βασανιστής του Όλιβερ να βρίσκεται ακόμα στην Αράχωβα και για αυτόν τον λόγο, στην υπόθεση συμμετέχουν έμπειροι στο έγκλημα αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών με τη συνδρομή των οποίων εκφράζεται η αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα φτάσουν στον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Η ανάρτηση με την πηγή του σκίτσου:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments