Τεχνολογία

Αυτό θα είναι το smartphone της Tesla

Αυτό θα είναι το smartphone της Tesla

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Το Tesla Smartphone βρίσκεται στις μικρές και μεγάλες συζητήσεις των ειδικών υψηλής τεχνολογίας εδώ και αρκετούς μήνες. Πλέον, όμως, ξέρουμε το όνομά του, καθώς θα ονομάζεται Tesla Model Pi 5G 2023. Και η ημερομηνία κυκλοφορίας του; Λογικά πολύ σύντομα!

Το πρόβλημα είναι ότι συνεχώς ακούμε γι’ αυτό το νέο smartphone, αλλά ακόμη δεν το έχουμε δει.

Το Tesla Smartphone βρίσκεται στις μικρές και μεγάλες συζητήσεις των ειδικών υψηλής τεχνολογίας εδώ και αρκετούς μήνες. Πλέον, όμως, ξέρουμε το όνομά του, καθώς θα ονομάζεται Tesla Model Pi 5G 2023. Και η ημερομηνία κυκλοφορίας του; Λογικά πολύ σύντομα!

Το πρόβλημα είναι ότι συνεχώς ακούμε γι’ αυτό το νέο smartphone, αλλά ακόμη δεν το έχουμε δει. Ο Έλον Μασκ δεν το έχει παρουσιάσει ακόμα επίσημα, ωστόσο πολλές πληροφορίες σχετικό με αυτό, κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Όπως γνωρίζουμε ήδη το Pi, το οποίο υπάρχει στο όνομα του νέου τηλεφώνου, αναφέρεται στο ελληνικό γράμμα π, τη μαθηματική σταθερά.

Όσο για την εμφάνιση του, κάποιοι λένε ότι θα είναι ένα βελτιωμένο iPhone, παρόλο που ο Μασκ θέλει να δημιουργήσει κάτι εντελώς δικό του. Ο ιδιοκτήτης της Tesla, άλλωστε, σκοπεύει να προκαλέσει αναστάτωση στην αγορά των smartphone και δεν σκοπεύει αντιγράψει κάποιο έτοιμο σχέδιο.

Ας πάμε, όμως, στην ουσία του θέματος: το ίδιο το τηλέφωνο. Το smartphone της Tesla θα έχει μεγάλη οθόνη 6,7 ιντσών και θα μοιάζει σε μέγεθος με το iPhone 15 Plus και το 15 Pro Max. Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, το τηλέφωνο θα διαθέτει μια δυνατή μπαταρία 4700 mAh, ενώ το πραγματικό πλεονέκτημά της θα είναι πως θα φορτίζει με το φως του ήλιου. Επομένως, οι χρήστες θα μπορούν να φορτίζουν το Tesla smartphone τους απλά βγάζοντάς το στον ήλιο.

Η μνήμη RAM της συσκευής θα είναι μεταξύ 8 και 12 GB, ενώ συνολικός χώρος αποθήκευσης θα φτάνει τα 2 TB, ενώ θα μπορούσε να κυκλοφορίσει και με 512 GB ή 1 TB. Επίσης, όπως μπορείτε να φανταστείτε, το τηλέφωνο της Tesla θα μπορούσε να ξεκλειδώσει ακόμη περισσότερες λειτουργίες αν το συνδέσει κάποιος με ένα Tesla αυτοκίνητο.

Ανάμεσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά που κοιτάζει σοβαρά κάποιος σήμερα είναι η φωτογραφική κάμερα. Ο Έλον Μασκ θα πρέπει να δουλέψει αρκετά αν θέλει να κοντράρει την Apple και τη Samsung σε αυτόν τον τομέα. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο Tesla θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον τρεις φακούς, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον έναν ευρείας γωνίας 48 megapixel και ενός κύριου αισθητήρα με οπτικό ζουμ 5x.

Τέλος, πρέπει να μιλήσουμε και για την τιμή του. Το iPhone 15 ξεκινά από 969 ευρώ και το Galaxy S23 από 799 ευρώ. Το τηλέφωνο της Tesla θα το βρίσκει κανείς κάπου στη μέση, ξεκινώντας από 800 ή 900 ευρώ. Βέβαια, η τιμή που μπορεί να φτάσει και τα 2000 ευρώ ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Αν και όλα δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα το συγκεκριμένο smartphone θα βγει στην παγκόσμια αγορά, με τον 52χρονο επιχειρηματία κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει και το ήδη διάσημο Tesla smatphone δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.

Πηγή: insider.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments