Πολιτική

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ – Επίσκεψη στο Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ»

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ – Επίσκεψη στο Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ»

Πηγή Φωτογραφίας: Γραφείο Τύπου Νέας Δημοκρατίας

Απευθυνόμενη στους εργαζομένους της Νέας Δημοκρατίας, η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Μαρία Συρεγγέλα ευχαρίστησε για την καθοριστική συμβολή τους στην εύρυθμη λειτουργία του κόμματος

Μια γιορτή με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, όπου στελέχη και εργαζόμενοι του κόμματος αντάλλαξαν ευχές, ενώ τα κάλαντα στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή είπε η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία».

Απευθυνόμενη στους εργαζομένους της Νέας Δημοκρατίας, η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Μαρία Συρεγγέλα ευχαρίστησε για την καθοριστική συμβολή τους στην εύρυθμη λειτουργία του κόμματος, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Το 2023 ήταν μια χρονιά που όλες και όλοι δουλέψατε και δουλέψαμε πολύ ο καθένας και η καθεμία από το δικό του μετερίζι. Οι απανωτές εκλογές δοκίμασαν τις αντοχές μας. Ήταν μια χρονιά που ενωμένες και ενωμένοι κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των Ελληνίδων και των Ελλήνων, δικαιωθήκαμε και ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης είναι και πάλι Πρωθυπουργός της χώρας.

Δεν επαναπαυόμαστε όμως. Το 2024 συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο. Έχουμε μπροστά μας το Συνέδριο για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας. Μιας Παράταξης που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων όταν όλες οι υπόλοιπες δεν άντεξαν, ενώ έχουμε επίσης μπροστά μας το στοίχημα των Ευρωεκλογών.

Θέλω να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας. Και εύχομαι επίσης το “Σταθερά-Τολμηρά-Μπροστά” να γίνει μότο και πράξη και το 2024».

Ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Γιάννης Σμυρλής τόνισε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Να ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Μαζί με τη Γραμματέα έχουμε περάσει από πολλές θέσεις εδώ στο κόμμα και χαίρομαι που θα δώσουμε μαζί τη μάχη των Ευρωεκλογών που έρχεται.

Περάσαμε μία χρονιά όπου όλες και όλοι όσοι βρίσκονται εδώ, έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν ώστε τελικά να μπορούμε να λέμε με μεγάλη χαρά, στο τέλος του 2023, ότι κερδίσαμε τέσσερις εκλογές. Αυτός ο οργανισμός που λέγεται Νέα Δημοκρατία και οι άνθρωποι που είστε εδώ – και σας το έχουμε πει πολλές φορές και εγώ και ο κ. Μπρατάκος, ο κ. Μαρινάκης, η κα Συρεγγέλα – είστε η καρδιά της Νέας Δημοκρατίας. Αυτά είναι τα κεντρικά μας, είναι το σπίτι μας και όλοι έχετε συμβάλλει τα μέγιστα για να μπορούμε να γιορτάζουμε, να μπορούμε με αξιοπρέπεια να ατενίζουμε το μέλλον και να ξέρουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλά χέρια.

Καλές γιορτές με υγεία, να ξεκουραστείτε, να πάρετε ανάσες και να περάσετε όμορφα μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα».

Το παρών έδωσαν η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Μαρία Συρεγγέλα, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Σμυρλής, ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΠΕ και Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΠΕ Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Νίκος Παπουτσής, ο Εκπρόσωπος Τύπου Νίκος Ρωμανός, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου Χάρης Χατζηχαραλάμπους, τα μέλη του Διαγραμματειακού του κόμματος, καθώς και όλο το προσωπικό που εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments