Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο σύντροφός μου δεν με ανεβάζει στα social media, δεν θέλει, με κρύβει»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο σύντροφός μου δεν με ανεβάζει στα social media, δεν θέλει, με κρύβει»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ Iliana Papageorgiou

Η viral φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τους... 5 Γιάννηδες

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης δεν κάνουν πολλές κοινές αναρτήσεις, αλλά η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφίες με τον σύντροφό της πρόσφατα, σε Instagram story.

View this post on Instagram

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Μιλώντας για εκείνον, το μοντέλο είπε στο «Breakfast@Star», ότι: «Εμένα δεν με ανεβάζει ο Γιάννης, οριακά δεν βγάζει φωτογραφίες μαζί μου. Δεν θέλει, με κρύβει. Καθόμαστε να βγάλουμε μια φωτογραφία και θα βάλει λίγο μπροστά το χέρι του, το κεφάλι του να με κρύψει».

Σε πρόσφατο story που δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ευχήθηκε στον Γιάννη Καραβασάνη και ακόμη τέσσερις συνονόματούς του, για τη γιορτή τους. Ο σύντροφός της όμως παραπονέθηκε ότι δεν φαίνεται ωραίος στη συγκεκριμένη φωτογραφία και εκείνη τον ανέβασε ξανά, από μια στιγμή του καλοκαιριού. «Ο Γιάννης 5, δηλαδή ο δικός μου Γιάννης, παραπονέθηκε με τη χθεσινή φωτό ότι μια φορά τον ανέβασα και ήταν άσχημος. Ο οπότε πάρτε τον εδώ μαυρισμένο, με θεληματικό πηγούνι και πολλά υποσχόμενο βλέμμα και φυσικά με εμένα να μη φαίνομαι για να ξεχωρίζει η ομορφιά του» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Θα δεχόμουν και δεύτερη και τρίτη πρόταση γάμου από τον πρώην σύζυγό μου

Σε εκδήλωση της Vogue πήγε, μεταξύ άλλων και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έκανε μερικές δηλώσεις στις κάμερες που βρίσκονταν εκεί.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε και για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο έχει γίνει γνωστό πως είναι ξανά μαζί.

«Μένω μόνη μου, όχι με τον σύντροφό μου. Το επόμενο βήμα το έχουμε κάνει, το πήγαμε πίσω, το έχουμε πάει εδώ, το έχουμε φέρει. Διάφορα λέμε αλλά είμαι τόσο χαλαροί, γνωριζόμαστε και τόσα χρόνια, όλα γίνονται φυσικά μεταξύ μας. Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος. Μια χαρά θα παντρευόμουν. Ο Γιάννης είναι πιο παραδοσιακός από μένα. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου και τρίτη και τέταρτη» είπε αρχικά.

Συνέχισε, λέγοντας: «Μένουμε μαζί πολύ συχνά, αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι μου. Θέλω να είμαι εκεί και να είναι όλα στην εντέλεια. Όταν είχα παντρευτεί τον σύντροφό μου δεν μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Δεν έχουμε συγκατοικήσει ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμουν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια. Δεν μένουμε καθόλου κοντά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments