Πολιτική

Άδωνις: Ο Κασσελάκης παριστάνει τον εθνικό ευεργέτη σαν νέος Ζάππας [vid]

Άδωνις: Ο Κασσελάκης παριστάνει τον εθνικό ευεργέτη σαν νέος Ζάππας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΟΙΚ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αναπόφευκτη η σύγκρουση Κασσελάκη - Πολάκη.

Τα δηκτικά σχόλια του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στα αγροτικά μπλόκα.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Action 24, ο υπουργός Υγείας σχολίασε, αναφερόμενος στον κ. Κασσελάκη, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ήταν πολύ καλά και ακριβά ντυμένος, φορώντας Ralph Laurent και Cartier. Ήταν πολύ ταιριαστός πάνω στο τρακτέρ με το Cartier στο χέρι. Ήταν ένας άνθρωπος έτοιμος να πάει για αγροτική παραγωγή. Όταν πηγαίνει με τον Τάιλερ στα Hamptons, το πρώτο πράγμα που σκέπτεται ο Κασσελάκης είναι τα αγροτικά μπλόκα στη Θεσσαλία. Κάνει συνεχώς δωρεές, φτιάχνει σχολεία, δανείζει το κόμμα του, κάνει κοινοβουλευτική ομάδα στο αρχοντικό του στις Σπέτσες, δηλαδή παριστάνει τον Ζάππα σε σύγχρονη έκδοση. Ο Κασσελάκης δεν είναι πως είναι πλούσιος, αλλά θέλει να το λέει ότι είναι πλούσιος».

Ερωτηθείς για τις πρόσφατες εσωκομματικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε πως «ο κ. Κασσελάκης προσπαθεί να κάνει κάτι καινούργιο στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι σεβαστό και θεμιτό.  Όμως με τον Παύλο Πολάκη στη βιτρίνα αυτό δεν είναι εφικτό».

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, «στην προσπάθεια του κ. Κασσελάκη να κερδίσει τον κ. Μητσοτάκη, ο Πολάκης κάνει ζημιά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αργά ή γρήγορα οι δρόμοι του κ. Κασσελάκη και του Πολάκη θα χωρίσουν. Αναπόφευκτη είναι η σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών. Είναι αυτό που οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν πως το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Ο Πολάκης είναι μεγάλο εμπόδιο για την ηγεσία, είναι αντικειμενικά βάρος. Ακόμη και ο Αλέξης Τσίπρας είχε φτάσει πολύ κοντά στην οριστική διαγραφή. Όμως ο Κασσελάκης είναι πιο «κρύο αίμα» από τον Τσίπρα, ο οποίος ήταν πιο συναισθηματικός. Πιστεύω πως ο Κασσελάκης πρόκειται να διαγράψει εύκολα τον Πολάκη. Ο Κασσελάκης  μού φαίνεται πιο killer», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments