Πολιτική

Άδωνις: Ο Μητσοτάκης θα δώσει τις κατάλληλες λύσεις στο αγροτικό [vid]

Άδωνις: Ο Μητσοτάκης θα δώσει τις κατάλληλες λύσεις στο αγροτικό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Τρίτη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024", Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: «Μου είναι αδύνατο να αντιδικήσω με τους αγρότες»

Τη βεβαιότητά του ότι ο πρωθυπουργός θα βρει τις κατάλληλες λύσεις στο αγροτικό ζήτημα διατύπωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, παραχωρώντας συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο υπουργός Υγείας είχε την ευκαιρία να τονίσει: « Μου είναι αδύνατο να αντιδικήσω με τους αγρότες. Σέβομαι και τιμώ τον κόπο του αγροτικού κόσμου».

«Ωστόσο», συμπλήρωσε ο Ά. Γεωργιάδης, «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δουλεύει συστηματικά επάνω στα προβλήματα των αγροτών τα τελευταία πέντε χρόνια. Το προσωπικό μου παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό, αφού ως υπουργός Εργασίας, παρά τη σύντομη διάρκεια της θητείας μου στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου, προχώρησα σε ουσιαστικές ρυθμίσεις προς όφελος του αγροτικού κόσμου.

Θυμίζω πως ως υπουργός Εργασίας αύξησα τα όρια χρεών και επέκτεινα το επίδομα μητρότητας. Άρα, σέβομαι πλήρως και εμπράκτως τον αγροτικό κόσμο. Από εκεί και πέρα, δεν έχω θεσμική αρμοδιότητα για να απαντήσω συγκεκριμένα στα αγροτικά αιτήματα.

Ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των αγροτών. Βρίσκεται επάνω στο πρόβλημα και τα αγροτικά αιτήματα. Απόδειξη είναι τα πολύ υψηλά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των υπουργών. Σας παραπέμπω σε πρόσφατη τοποθέτηση της κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη. Ο Κ. Μητσοτάκης είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός και δίκαιος. Είμαι βέβαιος πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρει τις κατάλληλες λύσεις», συμπέρανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments