Πολιτική

Μητσοτάκης: «Σήμερα η Ελλάδα γίνεται η 16η χώρα της ΕΕ που νομοθετεί την ισότητα στον γάμο»

Μητσοτάκης: «Σήμερα η Ελλάδα γίνεται η 16η χώρα της ΕΕ που νομοθετεί την ισότητα στον γάμο»

Πηγή Φωτογραφίας: Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με αντικείμενο την ενημέρωση για την υλοποίηση των πρωτοβουλιών της Κυβέρνησης σχετικά με την ανασυγκρότηση των περιοχών της Θεσσαλίας και του Έβρου και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ευτυχισμένα τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών» λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Σήμερα η Ελλάδα γίνεται η 16η χώρα της ΕΕ που νομοθετεί την ισότητα στον γάμο. Είμαστε περήφανοι γιατί το Ν/Σ που ψηφίσαμε αποτελεί ορόσημο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αντικατοπτρίζει τη σημερινή Ελλάδα: μια προοδευτική, δημοκρατική χώρα, προσηλωμένη στις ευρωπαϊκές αξίες», ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μητσοτάκης: Είμαστε περήφανοι, το νομοσχέδιο είναι ορόσημο για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εξέφρασε μιλώντας προς τους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας στη Βουλή.

«Στόχος επετεύχθη. Πάμε παρακάτω» ήταν το σχόλιο του πρωθυπουργού ο οποίος όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την στάση του Αντώνη Σαμαρά ανέφερε: «Αφού είπαμε ότι ο καθένας έχει την άποψή του».

Λίγη ώρα αργότερα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Σήμερα η Ελλάδα γίνεται η 16η χώρα της ΕΕ που νομοθετεί την ισότητα στον γάμο. Είμαστε περήφανοι γιατί το Ν/Σ που ψηφίσαμε αποτελεί ορόσημο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αντικατοπτρίζει τη σημερινή Ελλάδα: μια προοδευτική, δημοκρατική χώρα, προσηλωμένη στις ευρωπαϊκές αξίες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments