Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία της AIPAC στο Μέγαρο Μαξίμου

Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία της AIPAC στο Μέγαρο Μαξίμου

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ AIPAC (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Συζητήθηκε η κατάσταση στη Γάζα και οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της Αμερικανοϊσραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων (AIPAC) Michael Tuchin και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της AIPAC που πραγματοποιούν περιοδεία στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η κατάσταση στη Γάζα και οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Μητσοτάκης σε Μετσόλα: Πιο ισχυρό από ποτέ το κράτος δικαίου στην Ελλάδα

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα. Στις 10:00 το πρωί συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και αυτή τη στιγμή πραγματοποιούν κοινές δηλώσεις.

Συζητήσαμε όλα τα θέματα που απσασχολούν την Ευρώπη και η συνεργασία μας είναι επικοιδομητική

Κομβική στιγμή οι επερχόμενες ευρωεκλογές καθώς τότε θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί για τα προβλήματα της ευρώπης την επόμενη πενταετια.

Ο διάλογος για τα κοινά προβλήματα πρέπει να διεξάγεται με ευθύνη πέρα από μύθους που δημιουργούν ανυποστατα συμπεράσματα καθώς η Ελλάδα βρέθηκε συχνά στο στόχαστρο συκοφαντιών πότε με την ιστορία της μικρής Μαρίας από τον Εβρο που αποδείχθηκε πότε με μεθοδεύσεις για το κράτος δικαίου που είναι ισχυρότερο από ποτέ στη χώρα μας και μάλιστα υπ΄γηρξε απάντηση από τον Άρειο Πάγου.

Μοιάζει παράδοξο δυνάμεις που συντάχθηκαν με τα πιο αντιευρωπαικά συνθήματα να εμφανίζονται ως υπερασπιστές της δικαιοσύνης. Τελικός κριτής της ποιότητας του κράτους δικαίου είναι η Ευρωπαική Επιτροπή που διαθέτει την αμεροληψία για να κρίνει το κράτος δικαίου.

Αλλού είναι οι κίνδυνοι για την ευρώπη και αυτοί πρέπει να καταδικαστούν από την ψήφο των ευρωπαίων στις ευρωεκλογέςΕμείς αντιτάσσουμε την προστασία των δικαιωμάτων με τελευταία τη μεταρρύθμιση ελευθερίας, ισονομίας και δικαιοσύνης για τον γάμο των ομοφύλων. Είναι πολιτικές που αναγνωρίζονται από τους εταίρους και έγκριτα μέσα ενημέρωσης
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments