Πολιτική

Δημήτρης Μαύρος: “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με πήλινα πόδια και χωρίς βιωσιμότητα”

Δημήτρης Μαύρος: “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με πήλινα πόδια και χωρίς βιωσιμότητα”

Πηγή Φωτογραφίας: Στιγμιότυπο από το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών. Σάββατο 15 Μαιου 20021 (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως "Πειρασμοί του Αγίου Αντωνίου": εύθραυστος και χωρίς βιωσιμότητα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαύρο

“Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε την κατάσταση που επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ με έναν ζωγράφο ή με ένα έργο θα λέγαμε ότι είναι εντελώς Νταλί και μάλιστα είναι οι πειρασμοί του Αγίου Αντωνίου”, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜRB, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δημήτρης Μαύρος, «υπάρχει λόγος που παρομοιάζω τον ΣΥΡΙΖΑ με τον πίνακα ”Οι πειρασμοί του Αγίου Αντωνίου”. Θα θυμάστε ότι στο συγκεκριμένο πίνακα υπάρχει ένα κομβόι από ελέφαντες που κουβαλάνε στολίδια πάνω και μπροστά είναι ένα άλογο με γκρίζο, το οποίο είναι με γυρισμένα τα πέταλα ανάποδα. Είναι ο Άγιος Αντώνιος γονατιστός, αλλά τα ζώα αυτά, το άλογο και οι ελέφαντες, έχουν πόδια πάρα πολύ ψηλά, αλλά καλαμάκια, που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή όλη αυτή η κατασκευή είναι εύθραυστη ή αλλιώς μοιάζει μ’ ένα εντυπωσιακό πράγμα με πήλινα πόδια, που σημαίνει ότι δεν έχει βιωσιμότητα ή αλλιώς δεν έχει πόδια να σταθεί και πισινό να καθίσει όλο αυτό το οποίο γίνεται αυτή τη στιγμή.

Και μιλάμε πάντα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Παρόλο που είναι τέτοια η κατάσταση που πιάνει και όλη την αντιπολίτευση ολίγον η όλη κατάσταση αλλά μου θυμίζει λιγάκι και την παροιμία ότι αλλού βροντούν τα τέτοια και αλλού γίνεται το πράγμα. Διότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά θέματα για τα οποία θα έπρεπε να συζητάει ο πολιτικός κόσμος και να μπαίνουν τα πράγματα σε μία τάξη και ασχολείται όλη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή δυστυχώς, ευτυχώς, τα media όπως θέλετε πείτε το, με το ποιος είπε τι, ποια ώρα και τι εννοούσε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments