Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Τερίμ για τον Άρη και οι τέσσερις παίκτες που διεκδικούν θέση

Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Τερίμ για τον Άρη και οι τέσσερις παίκτες που διεκδικούν θέση

Πηγή Φωτογραφίας: [367442] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Η πιθανή ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Φατίχ Τερίμ και οι ποδοσφαιριστές που ακόμη διεκδικούν θέση σ' αυτήν.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Άρη (28/02-21:00) για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Superleague σε μία… πρόβα του πιθανού ζευγαριού του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και σ’ ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα… τελικού για τους «πράσινους» εξαιτίας των δύο συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων με Λαμία και Κηφισιά.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Το «τριφύλλι» μετράει τρεις επιστροφές για το αποψινό παιχνίδι, αφού ο Μπερνάρντ εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με την ομάδα των βορείων προαστίων, που είναι και πάλι διαθέσιμος ενώ οι Τσέριν και Σπόραρ ξεπέρασαν το προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν προσθέτοντας δύο ακόμη «εργαλεία» στα χέρια του Φατίχ Τερίμ.

Στο απουσιολόγιο του Τούρκου τεχνικού για το παιχνίδι αυτό, το οποίο περιείχε ήδη τους ΤζούρισιτςΧουάνκαρΓεντβάιΒέρμπιτςΜάγκνουσον και ΠάλμερΜπράουν, προστέθηκε και ο Σένκεφελντ εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Πάμε, λοιπόν, τώρα να δούμε το πλάνο του Φατίχ Τερίμ για το κομβικό αυτό παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Εκείνος αναμένεται να επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια τον Ντραγκόφκσι, παρά το εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε ο Λοντίγκιν στο ματς κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Την θέση του τιμωρημένου Σένκεφελντ δίπλα στον Αράο αναμένεται να πάρει ο Βραζιλιάνος Ούγκο ενώ στα άκρα της άμυνας ο Κώτσιρας φαίνεται πως θα επιστρέψει στην φυσική του θέση στα δεξιά, με τον Μλαντένοβιτς να διατηρείται στο αριστερό άκρο.

Στον άξονα τώρα ο Ρούμπεν Πέρεθ θα μείνει στην θέση «6» και ο Μπακασέτας στο «10» ενώ μαζί τους στην θέση «8» θα είναι ο Τσέριν, που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και αναμένεται να επανέλθει στο βασικό σχήμα.

Όσον αφορά την επίθεση τώρα, ο Παλάσιος κρατήσει την θέση του στα δεξιά, με τον Μπερνάρντ να επανέρχεται στο βασικό σχήμα, μετά την έκτιση της ποινής του στον αγώνα με την Κηφισιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Οι τέσσερις που διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα

Στο πλάνο αυτό φυσικά θα μπορούσαν να συμβούν και κάποιες αλλαγές, αφού υπάρχουν τέσσερις παίκτες που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο ένας είναι ο Ντανιέλ Μαντσίνι, ο οποίος, όποτε έρχεται από τον πάγκο, δίνει στην ομάδα πράγματα με την φαντασία του και την ικανότητά στο ένας μ’ έναν. Ο άλλος είναι ο Ακαϊντίν, ο οποίος συναγωνίζεται τον Ούγκο για το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Αράο.

Ακόμη, υπάρχει και ο Κάρλος Ζέκα για την θέση του αμυντικού χαφ, αλλά και ο Βαγιαννίδης, ο οποίος «εκτοπίστηκε» ουσιαστικά από την ενδεκάδα με την επιστροφή του Τσέριν σ’ αυτή και την μετατόπιση του Κώτσιρα στην φυσική του θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η κρισιμότητα του αγώνα αυτου είναι μεγάλη για τον Παναθηναϊκό, που θέλει στα δύο δύσκολα ματς που έχει μέχρι το φινάλε με Άρη εντός και ΟΦΗ εκτός να πετύχει ισάριθμες νίκες για να κάνει το καλύτερο δυνατό «πλασάρισμα» ενόψει της έναρξης των «Play-offs».

Τα τελευταία 2,5 χρόνια οι «κίτρινοι» έχουν δώσει τέσσερα ματς στην Λεωφόρο κι έχουν καταφέρει να μην ηττηθούν μόλις μία φορά, πέρυσι στην τελευταία αγωνιστική των Play-offs, όπου πήραν μία ισοπαλία με 1-1, με την απογοήτευση στις τάξεις των παικτών του «τριφυλλιού» για το χαμένο πρωτάθλημα να είναι έκδηλη στο ματς αυτό.

Πηγή: gazzetta.gr//Σωτήρης Μυκονίου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments