Διεθνή

Ερντογάν: Στη Γάζα καταστράφηκε η πίστη δισεκατομμυρίων στο Δίκαιο

Ερντογάν: Στη Γάζα καταστράφηκε η πίστη δισεκατομμυρίων στο Δίκαιο

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στο Διπλωματικό Φόρουμ της Αττάλειας και σχολίασε την κατάσταση στη Γάζα, αναφέροντας ότι «δισεκατομμύρια έχασαν την πίστη τους στο Δίκαιο», λόγω της σφαγής των αμάχων.

«Αυτό που συμβαίνει δεν είναι σύγκρουση, είναι μια απόπειρα γενοκτονίας»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στο Διπλωματικό Φόρουμ της Αττάλειας και σχολίασε την κατάσταση στη Γάζα, αναφέροντας ότι «δισεκατομμύρια έχασαν την πίστη τους στο Δίκαιο», λόγω της σφαγής των αμάχων.

«Στη Γάζα δεν σφαγιάστηκαν μόνο βάναυσα, παιδιά, γυναίκες και άμαχοι αλλά καταστράφηκε και η πίστη δισεκατομμυρίων ανθρώπων στο διεθνές σύστημα, στη Δικαιοσύνη και στο Δίκαιο», είπε χαρακτηριστικά

«Όλοι μαζί διαπιστώσαμε πόσο ανίκανες και δυσλειτουργικές είναι όλες αυτές οι δομές που μας φέρνουν ως παράδειγμα εδώ και χρόνια λέγοντάς μας ότι πρέπει να τις εμπιστευόμαστε και να τις σεβόμαστε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι «αυτό που συμβαίνει στη Γάζα δεν είναι σύγκρουση, είναι μια απόπειρα γενοκτονίας – γιατί ακόμη και οι πόλεμοι έχουν τους δικούς τους κανόνες».

«Η Τουρκική Δημοκρατία παρακολουθεί τη βαρβαρότητα του Ισραήλ με βαθιά ανησυχία. Η Τουρκία δεν έχει δικαίωμα να αγνοεί κανένα περιστατικό. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες μιας τέτοιας αποστολής σήμερα, όταν οι φωνές όσων λένε την αλήθεια φιμώνονται. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσουμε να λέμε αυτό που γνωρίζουμε ότι είναι αλήθεια, ακόμη και αν ενοχλεί κάποιους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments