Πολιτική

Με το σύνθημα «Η πολιτική επιστρέφει» ξεκινά το απόγευμα η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς

Με το σύνθημα «Η πολιτική επιστρέφει» ξεκινά το απόγευμα η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς

Πηγή Φωτογραφίας: [367665] ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Την Κυριακή θα συγκροτηθεί το κεντρικό όργανο του πολιτικού φορέα και θα εγκριθεί και πολιτική διακήρυξη

Με κεντρικό σύνθημα το «Η πολιτική επιστρέφει», ξεκινά σήμερα στις 18:00 το απόγευμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς.

Μετά από 120 και πλέον ανοιχτές συνελεύσεις και εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, ο πολιτικός φορέας που αναμένεται να μετεξελιχθεί σε κόμμα, κλείνει με αυτό τον τρόπο τον πρώτο κύκλο συγκρότησης της, καθώς αποκτά κεντρική οργανωτική δομή και οργανώσεις σε όλη τη χώρα. Οι εργασίες της σημερινής πρώτης ημέρα της Συνδιάσκεψης θα ανοίξουν με τη συγκρότηση του τιμητικού προεδρείου, ενώ προβλέπεται να υπάρξουν χαιρετισμοί του Παλαιστίνιου πρέσβη, του Δημήτρη Χριστόπουλου για το κράτος δικαίου, μιας φοιτήτριας για το φοιτητικό κίνημα και ενός εκπροσώπου των αγροτών. Θα ακολουθήσει η κεντρική ομιλία του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Αλέξη Χαρίτση, ενώ Κυριακή θα συγκροτηθεί το κεντρικό όργανο της Νέας Αριστεράς και θα εγκριθεί και πολιτική διακήρυξη.

Το τριήμερο της συνδιάσκεψης θα μεταδίδεται σε livestreaming από το νέο site της Νέας Αριστεράς : www.neaaristera.gr

Να σημειωθεί τέλος πως η ολοκλήρωση των εργασιών της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης θα σημάνουν ταυτόχρονα και την έναρξη της προεκλογικής μάχης καθώς επίσης και της διαμόρφωσης του ψηφοδελτίου ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Πηγή: newsbeast.gr//Γεώργιος Σαρρής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments