Ελλάδα

«Έχουμε μείνει πίσω στα ραντεβού» το μήνυμα της 25χρονης στην ανήλικη που την «καίει»

«Έχουμε μείνει πίσω στα ραντεβού» το μήνυμα της 25χρονης στην ανήλικη που την «καίει»

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Η 25χρονη Μαρία, μαζί με πέντε ακόμα άτομα, εξωθούσαν κορίτσια στην πορνεία, μερικά εκ των οποίων ανήλικα με χρηματικά ποσά που ξεκινούσαν από τα 200 και έφταναν μέχρι και τα 400 ευρώ ανά ραντεβού.

Μια από τις κοπέλες που προσπάθησε να στρατολογήσει, ώστε να εκπορνεύσει το κύκλωμα μαστροπείας με επικεφαλής την 25χρονη, είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει και η Λορέλα του κυκλώματος του Κολωνού, που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιανουάριο

Μια από τις κοπέλες που προσπάθησε να στρατολογήσει, ώστε να εκπορνεύσει το κύκλωμα μαστροπείας με επικεφαλής την 25χρονη, είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει και η Λορέλα του κυκλώματος του Κολωνού, που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιανουάριο.

Η 25χρονη Μαρία, μαζί με πέντε ακόμα άτομα, εξωθούσαν κορίτσια στην πορνεία, μερικά εκ των οποίων ανήλικα με χρηματικά ποσά που ξεκινούσαν από τα 200 και έφταναν μέχρι και τα 400 ευρώ ανά ραντεβού.

Σύμφωνα με το Star, η 25χρονη φέρεται να «στρατολογούσε» τα κορίτσια σε κέντρα διασκέδασης. Όπως αναφέρει μητέρα ανήλικης: «Πήγε η κόρη μου με τις φίλες της σε κλαμπ και αυτή ψάρωνε τα κορίτσια. ”Εδώ περνάμε καλά, εδώ δεν πληρώνουμε, εδώ έχουμε τα πάντα, πολυτέλειες”» υποστήριξε η μητέρα ανήλικης. «Ήθελε να κλείσει ραντεβού και στην κόρη μου αλλά δεν το δέχτηκε, της είπε ότι δε θέλει να τα κάνει αυτά» συνέχισε.

Η Λορέλα και η 25χρονη είναι φίλες. Η μία φέρεται να γνωρίζει στην άλλη ανήλικα κορίτσια προκειμένου να βγάζουν χρήματα. Στο «κόλπο» ήταν και ο 24χρονος Κ.Ζ., σύντροφος της 25χρονης Μαρίας, ο οποίος είχε τον ρόλο του «μεταφορέα». Συνόδευε δηλαδή τα κορίτσια στα ραντεβού τους. Το ίδιο έκανε και ο 54χρονος Ρ.Ε., ο οποίος μάλιστα ήταν και κατ’ επάγγελμα οδηγός ταξί.

Δύο από τους συλληφθέντες φέρεται να έχουν εμπλοκή και στα δύο κυκλώματα. Τόσο σ’ αυτό που εξαρθρώθηκε σήμερα όσο και σε εκείνο του Ιανουαρίου. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, τα κορίτσια πραγματοποιούσαν τουλάχιστον 2 με 3 ραντεβού την εβδομάδα.

Τα μηνύματα που καίνε την 25χρονη

Δύο μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό μιας εκ των ανηλίκων που εκδίδονταν «καίνε» την 25χρονη που έχει συλληφθεί ως επικεφαλής του κυκλώματος μαστροπείας.

«Έχουμε μείνει πίσω στα ραντεβού» φέρεται να γράφει η 25χρονη στην ανήλικη «Πρέπει να κλείσετε ραντεβού γρήγορα και να φέρετε λεφτά γιατί έχουμε ξεμείνει» συνεχίζει η ίδια.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, τα περιστατικά εκπόρνευσης ανηλίκων έχουν πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα. Μέσα σε ένα χρόνο έχουν καταγραφεί περισσότερες από 150 καταγγελίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments