Πολιτική

Κασσελάκης: Να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη» στον στρατό, να λέγεται «Καλλιόπος» ή «Κούλης»

Κασσελάκης: Να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη» στον στρατό, να λέγεται «Καλλιόπος» ή «Κούλης»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Λίγα λεπτά προτού περάσει την πύλη του στρατοπέδου, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την πολιτική, τις ευρωεκλογές, τον Τάιλερ και την «Καλλιόπη» στον στρατό.

Λίγα λεπτά προτού περάσει την πύλη του στρατοπέδου, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την πολιτική, τις ευρωεκλογές, τον Τάιλερ και την «Καλλιόπη» στον στρατό.

Στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε την τελευταία του συνέντευξη πριν μπει στον στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης, η οποία μεταδόθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Λίγα λεπτά προτού περάσει την πύλη του στρατοπέδου, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την πολιτική, τις ευρωεκλογές, τον Τάιλερ και την «Καλλιόπη» στον στρατό.

Όταν ρωτήθηκε για τη γνωστή αγγαρεία στον στρατό με τον καθαρισμό της «Καλλιόπης», της τουαλέτας δηλαδή, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι το βρίσκει κάπως σεξιστικό και πρότεινε να αλλάξει όνομα. «Ας το πουν “Καλλιόπος”, ή “Κούλης” ξέρω γω», είπε γελώντας.

Κάνοντας την πάσα για τη συνέντευξη, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας: «Χιουμοριστικά το λέει, αλλά θα συζητηθεί πολιτικά αυτό. Θεωρώ ότι θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων».

Η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Γιώργο Λιάγκα «Πήγε πολύ καλά στη Θήβα, η υποδοχή πήγε πιο θερμά απ’ όσο περίμενα. Πιστεύω ότι έχουμε δημιουργήσει ένα ρεύμα τις τελευταίες εβδομάδες. Βάζουμε το κόμμα σε μια πιο ξεκάθαρη πορεία, βγάζουμε προτάσεις, πιστεύω ότι αυτά τα μέτρα που βγάζουμε για την ακρίβεια, το φορολογικό, για τους αγρότες, αυτό το χρονοδιάγραμμα με τα αναπτυξιακά συνέδρια μέχρι τις ευρωεκλογές και τη διαδικασία των προκριματικών που κάνουμε για τις ευρωεκλογές, δείχνουμε ότι κάτι αλλάζει», σημείωσε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στην υποδοχή του κόσμου της Θήβας, στην οποία περιόδευσε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής πριν καταταχθεί στον στρατό.

Γιώργος Λιάγκας: Ένα όνομα που θα δούμε στο ευρωψηφοδέλτιο που δεν θα το περιμένουμε;

Στέφανος Κασσελάκης: Να σου πω ένα όνομα που δεν θα είναι: Στέφανος Κασσελάκης.

Γ. Λιάγκας: Βουλευτής θα γίνεις;

Στ. Κασσελάκης: Όχι. Υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο που το κατάρτισε ο τέως πρόεδρος και το σέβομαι. Όλα αυτά τα ζητήματα που έχουν προκύψει για τον Όθωνα και την Πόπη, έχουμε εξαιρετικούς ανθρώπους στο κόμμα, ο Όθωνας είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, έχει παίξει μεγάλο ρόλο.

Η Πόπη ήταν εκπρόσωπος Τύπου σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα και μπορώ να σου πω ειλικρινά ότι ήταν από τα πια αξιοκρατικά άτομα στο Γραφείο του Αλέξη. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και προσπάθησε να με προωθήσει.

Γ. Λιάγκας: Έναν Έλληνα που θα ήθελες πολύ να τον έχεις στη λίστα των ευρωεκλογών; Από οποιονδήποτε χώρο.

Στ. Κασσελάκης: Δεν το έχω σκεφτεί, γιατί η όλη μου προσέγγιση είναι να δώσω τη δύναμη της επιλογής στα μέλη και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. Η ιδέα ότι υπάρχει κάποιος σελέμπριτι που θέλω να βάλω στο ευρωψηφοδέλτιο είναι κάτι που δεν με εκφράζει.

Γ. Λιάγκας: Θα δούμε σελέμπριτις;

Στ. Κασσελάκης: Εφόσον ο κόσμος τούς επιλέξει στα προκριματικά. Μπορεί. Αλλά δεν θα είναι από δική μου επιλογή.

Για την απουσία του συζύγου του κατά την είσοδό του στον στρατό, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Ο σύζυγός μου, ο οποίος έχει να δει την οικογένειά του μήνες, είναι στην Ελλάδα και με στηρίζει, αλλά πρέπει να πάει να δει την οικογένειά του. Έχουμε και ένα σπίτι στα βόρεια της Νέας Υόρκης. Έτσι κι αλλιώς μπορέσαμε να περάσουμε λίγο χρόνο στην Αρκαδία, είχαμε τον χρόνο μας, και θα γυρίσει πριν ορκιστώ. Θα είναι στην ορκωμοσία».

Γ. Λιάγκας: Έχεις καταλάβει ότι είναι εύκολος ο στρατός;

Στ. Κασσελάκης: Ήμουν οικότροφος από 14 ετών, δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω κάπου με κανόνες.

Γ. Λιάγκας: Έχει απορία ο κόσμος αν έχεις κανονίσει από πριν πού θα κοιμάσαι, με ποιους και τι υπηρεσίες θα κάνεις.

Στ. Κασσελάκης: Όχι, δεν έχω κανονίσει τίποτα.

Σημείωσε μάλιστα, απαντώντας στη σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, ότι δεν θα είναι μαζί του η φρουρά του και πρόσθεσε: «Θα κοιμηθώ με τους άλλους κανονικά».

Γ. Λιάγκας: Αν σου πουν να κάνεις υπηρεσία θαλαμοφύλακα;

Στ. Κασσελάκης: Ό,τι μου ζητηθεί θα το κάνω.

Γ. Λιάγκας: Ακόμη και αν σου πουν να καθαρίσεις την καλλιόπη; Ξέρεις τι είναι;

Στ. Κασσελάκης: Όχι.

Γ. Λιάγκας: Είναι τα αποχωρητήρια.

Στ. Κασσελάκης: Δεν έχω θέμα. Πιστεύεις ότι θα είχα τέτοιο θέμα;

Γ. Λιάγκας: Πιστεύω ότι δεν θα σ’ το πρότειναν.

Εμένα θα με ενοχλούσε να μη μου το πρότειναν. Θα ήθελα να μου προτείνουν ό,τι προτείνουν και στους άλλους. Το φαντάστηκα ότι η «Καλλιόπη» είναι η τουαλέτα, αλλά το θεωρώ λίγο σεξιστικό. Να αλλάξει αυτό, να υπάρχει ο “Καλλιόπος”, ή ο “Κούλης” ξέρω γω. Δεν ξέρω, βρες άλλο πράγμα…

Γ. Λιάγκας: Τι θα σου λείψει περισσότερο στον στρατό αυτές τις 15 ημέρες;

Καλά, είναι δεδομένο αυτό, ο Τάρλεϊ (σ.σ.: αναφερόμενος χιουμοριστικά νωρίτερα στο σαρδάμ του Γιώργου Λιάγκα, που, θέλοντας να αναφερθεί στον Τάιλερ, μπερδεύτηκε με το όνομα της σκυλίτσας τους Φάρλεϊ και τον αποκάλεσε «Τάρλεϊ»).

Γ. Λιάγκας: Εκτός από τον σύζυγό σου;

Θα μου λείψει ίσως η επαφή με τον κόσμο, επειδή είναι εύκολο να διαβάσεις τις στήλες που βγαίνουν, προφανώς, όπως γνωρίζεις, δεν είναι οι στήλες οι περισσότερες από τα μίντια φίλα προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ και είναι εύκολο να τα διαβάσεις αυτά στο κινητό σου και να εκνευριστείς. Τη δύναμη που έχω την αντλώ από τον κόσμο, στην επαφή μας μου λέει και μου υπενθυμίζει ότι αυτό που κάνω έχει έναν ιερό σκοπό. Μπορεί να ακούγεται αυτοαναφορικό, αλλά είναι αγνό, είναι αγνός ο σκοπός.

Το δώρο του Λιάγκα στον Κασσελάκη Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, προσέφερε στον Στέφανο Κασσελάκη ένα νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα για τον στρατό. «Ξυραφάκια για να ξυρίζεσαι, αφρός ξυρίσματος, κρέμα για τα παπούτσια, μαζί βούρτσα για το γυάλισμα, ανατομικούς πάτους για τις αρβύλες, λουκέτο για το λουκάνικο, Φουσιντίν αν σε περπατήσει κοριός και μια κούπα του Πρωινού», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Στέφανο Κασσελάκη να δέχεται ευγενικά το δώρο, σχολιάζοντας ότι τα περισσότερα ούτως ή άλλως τα είχε πάρει και ο ίδιος μαζί του και προαναγγέλλοντας το ΤikΤok του που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά το βράδυ της Παρασκευής.

«Είναι τιμή μου που υπηρετώ την πατρίδα μου και εύχομαι όλοι μαζί μια μέρα να την κάνουμε καλύτερη», ανέφερε κλείνοντας τη συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης, καταλήγοντας: «Με το που βγω από το στρατόπεδο, αυτός που δεν θα κοιμάται πιο ήσυχος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments