Πολιτική

Ακρίτα: Θα ζητήσω την άρση της ασυλίας μου για τη μήνυση της κας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη

Ακρίτα: Θα ζητήσω την άρση της ασυλίας μου για τη μήνυση της κας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη
Την πρόθεσή της να ζητήσει άρση της βουλευτικής ασυλίας της εξέφρασε η κ. Έλενα Ακρίτα απαντώντας μέσω ανάρτησής της στα social media στη μήνυση και στην αγωγή που της κατέθεσε η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη

Την πρόθεσή της να ζητήσει άρση της βουλευτικής ασυλίας της εξέφρασε η κ. Έλενα Ακρίτα απαντώντας μέσω ανάρτησής της στα social media στη μήνυση και στην αγωγή που της κατέθεσε η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η απάντηση της κ. Ακρίτα:

Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει για την ανάρτηση μου που ήταν αμιγώς πολιτική και όχι προσωπική και γι’ αυτό δεν αλλάζω ούτε «και».Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν.

Ίσα ίσα. Ανυπομονώ να βρεθούμε με την σύζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι.

A bientot, madame.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments