Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αισιοδοξία για μεταστροφή του κλίματος

ΣΥΡΙΖΑ: Αισιοδοξία για μεταστροφή του κλίματος

Πηγή Φωτογραφίας: OMIΛIA ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ KAΣΣEΛAKH ΣTHN ΠΛATEIA AΓIOY TITOY KAI BOΛTA ΣTHN ΠOΛH TOY HPAKΛEIOY (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Στην Ιεράπετρα βρέθηκε ο κ. Κασσελάκης.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι κομματικοί παράγοντες της Κουμουνδούρου από το κλίμα που εισπράττουν κατά την περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, στην Κρήτη.

Ο κ. Κασσελάκης έτυχε θερμής υποδοχής στα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και την Ιεράπετρα, συνεχίζοντας την “πορεία του προς το λαό” της Κρήτης. Ήδη η ατμόσφαιρα στο Ηράκλειο, όπου χθες πραγματοποίησε την ομιλία του, ήταν τόσο θερμή που δεν του θύμισε το εκλογικό αποτέλεσμα του περασμένου καλοκαιριού στην ίδια περιοχή, όπου η ΝΔ ήρθε πρώτη με 37%, το ΠΑΣΟΚ δεύτερο με 27% και ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτος στις προτιμήσεις των πολιτών με 17%. Προς αυτή την κατεύθυνση, η πενθήμερη παρουσία του Κασελάκη στην Κρήτη, παραδοσιακό προπύργιο της προοδευτικής παράταξης, θα μπορούσε να σημάνει περαιτέρω άνοδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις δημοσκοπήσεις, “κλειδώνοντας” με ασφάλεια τη δεύτερη θέση για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Μιλώντας εφ’ όλης της ύλης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Ηράκλειο, «έχει έρθει η στιγμή το ελληνικό κράτος να γίνει παρεμβατικό, αποδοτικό και να λύσει τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού λαού» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασελάκης, στη διάρκεια της σύσκεψης με τους παραγωγικούς φορείς. Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι προς αυτή την κατεύθυνση «οι Ευρωεκλογές είναι το έναυσμα, για την εναλλακτική προοδευτική λύση που ζητάει ο τόπος, με έναν ανανεωμένο ΣΥΡΙΖΑ, με μία ομάδα η οποία θα μπορεί να επιδείξει ενσυναίσθηση, ηθική και τεχνοκρατική επάρκεια».

«Αυτό που διακυβεύεται στις επερχόμενες εκλογές, δεν είναι το εγώ του Στέφανου, του Κυριάκου ή κάποιου άλλου. Είναι το μέλλον των παιδιών σας και το μέλλον των παιδιών σας απαιτεί μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην πλατεία δημαρχείου στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού. «Δεν είμαστε πιασμένοι από κανέναν, δεν βασιζόμαστε σε κανέναν» τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, εξακοντίζοντας τα βέλη του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Δόξα τω Θεώ έχουμε την αλήθεια μας, το μήνυμά μας, το κίνημα μας και αυτό θα πετύχει στο τέλος ημέρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει, αλλάζει, ανανεώνεται. Θα είναι η μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη του τόπου» είπε ο κ.Κασσελάκης, μιλώντας για τις ρίζες της οικογένειας του, τον προπάππου του και το θείο του που σκοτώθηκαν από τους Γερμανούς. «Προφανώς δεν έχουν υπάρξει γερμανικές αποζημιώσεις, ούτε καν έμπρακτες διεκδικήσεις της κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια» είπε, ενώ ανέφερε ότι «θα τις διεκδικώ όσο είμαι εν ζωή».

Επίσης, στο Λασίθι, όπου βρέθηκε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε βόλτα στην παραλία της πόλης και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.  

Μάλιστα, σε μια καφετέρια, ο κύριος Κασσελάκης ανέβηκε και σε τραπέζι και απεύθυνε ομιλία. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μπήκε στην πολιτική για να προσφέρει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα. «Δεν περίμενα να πάνε τα πρα΄γματα όπως πήγαν, δεν περίμενα να φύγει ο Αλέξης, δεν περίμενα να γίνω αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αλλά αυτά τώρα είναι ιστορία, τώρα πρέπει να σκεφτούμε εσείς πως θα επιβιώσετε», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments